20 τονους μοσχαρισιου κρεατος διανεμει ο Δημος Κομοτηνης

Μέσω του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής - Μοιράζονται επίσης πορτοκάλια, ντομάτες, πιπεριές και χυμοί

Με μεγάλη προσέλευση συμπολιτών μας ξεκίνησε την Τετάρτη 31 Μαΐου η διανομή νωπού μοσχαρίσιου κρέατος και οπορωπολαχανικών και χυμών στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) στο Πολυλειτουργικό κέντρο στην Κομοτηνή, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, ενώ αντίστοιχες διανομές έγιναν και σε άλλα σημεία των υπολοίπων Δήμων της Ροδόπης.

 

Ο Δήμος Κομοτηνής είναι επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος, που βρισκόταν στο χώρο του πολυλειτουργικού την Τετάρτη και είδε τους περισσότερους ενδιαφερόμενους να παίρνουν το δρόμο προς το Πολυλειτουργικό ήδη από την πρώτη μέρα.
 
Ο Δήμος μοίρασε 10 τόνους μοσχαρίσιο κρέας, χυμούς, 20 τόνους πορτοκάλια, ενώ από την Πέμπτη θα δίνονται 18-20 τόνοι ντομάτες και πιπεριές.
 
«Νομίζω ότι είναι ευχαριστημένοι γιατί οι σακούλες τους είναι γεμάτες, και πολλές φορές δεν μπορούν να τα κουβαλήσουν μόνοι τους και χρειάζονται και δεύτερο» ανέφερε, ενώ ευχαρίστησε τους εθελοντές και τα στελέχη της υπηρεσίας, σημειώνοντας πως χωρίς αυτούς, για να κάνουν την προετοιμασία και προσυσκευασία των προϊόντων, η διανομή θα γινόταν πολύ δύσκολη.
 

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η τελευταία διανομή που γίνεται με τις παλιές λίστες του προγράμματος ΤΕΒΑ και από τον Ιούνιο οι διανομές θα γίνονται με τις καινούριες λίστες, στις οποίες ήδη έχουν εγγραφεί αρκετοί συμπολίτες μας που πληρούν τις προϋποθέσεις, και όσοι δεν το έχουν κάνει μπορούν να προσέλθουν στα κέντρα κοινότητας και να εγγραφούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.