2 εκατομμυρια ευρω απο την Περιφερεια ΑΜΘ σε Δημους, συλλογους και φορεις της Δραμας

Μέσω του προγράμματος LEADER

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια θα διαθέσει στηνΑναπτυξιακή ΔράμαςΑΕ πόρους ύψους 2.046.592ευρώ από το πρόγραμμα CLLD-LEADER για την κατασκευήέργων δημοσίου χαρακτήρα σε περιοχές των Δήμων της Περιφερειακής ΕνότηταςΔράμας και την στήριξη δράσεων πολιτιστικών συλλόγων και εκπαιδευτικών φορέων.
 
Τα έργα και οι δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν καλύπτουν ανάγκεςτων περιοχών σε σχέση με την τοπική ανάπτυξη,όπως στήριξη υποδομών μικρής κλίμακας (έργα ύδρευσης και ενεργειακής αναβάθμισης σε οικισμούς, κατασκευή χώρων άθλησης και αναψυχής) καθώς καιπροστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς.

Για τα ζητήματα αυτά ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας και είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Αναστάσιο Καγιάογλου, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Δοξάτουκ. Κυριακή Παπαζώτου και τονδιευθυντή της Αναπτυξιακής Δράμας κ. Μανώλη Χατζόπουλο.
 
Στη συνάντησηπαρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτισμού κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.