19η αγωνιστικη A1 ερασιτεχνικης κατηγοριας

Πήρε το ντέρμπι το Νέο Σιδηροχώρι, στραβοπάτησαν Κόσμιο και Ελπίδα Σαπών

Άκρως ενδιαφέρουσα εξελίχθηκε η 19η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας που διεξήχθη σήμερα Σάββατο  6/2 στην οποία σημειώθηκαν 15 γκολ ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον Σώστη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε της  έτερης Δόξας με 0-2 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Παναγιώτου στο 65΄και Δανίδης στο 84΄και διατήρησε την διαφορά των 5 βαθμών από την πρωτοπόρο Δόξα Προσκυνητών.
Αρκετά παράπονα έχει η Δόξα Σώστη από την διαιτησία του κ. Δρακίδη.
Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στην Στρύμη όπου ο Ορφέας επικράτησε της τρίτης στην βαθμολογία Ελπίδα Σαπών με σκορ 2-0.
Τα τέρματα σημείωσαν στο 4΄ο Τζιώτζιος με ωραία εκτέλεση φάουλ και ο Κυνηγόπουλος στο 16΄.
Στραβοπάτημα και για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που στην έδρα του αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων που παραμένει αήττητος για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Δημήτρη Μπόζη που εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Μπουτσακτσή.
Ο Γκόγκος στο 32΄θα ισοφαρίσει για το Κόσμιο για να έρθει και πάλι ο Μπόζης στο 35΄να δώσει εκ νέου προβάδισμα στον Σπάρτακο 1-2.
Ο Παναγιώτου στο 54΄ισοφάρισε  2-2 για τους γηπεδούχους που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στην Ξυλαγανή όπου ο Ορφέας έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 4-1 του Αετού Μίσχου.
Για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν οι Αραμπατζής (12΄), Πασχάλης (25΄), Χατζηαντωνίου (31) και στο 81΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Εξακοϊδης.
Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει ο Χαμζά Εμρέ.
Στις Σάπες ο Ηρακλής και ο Αστέρας Αιγείρου ήρθαν ισόπαλοι 1-1.
Ο Θωμάς είχε δώσει προβάδισμα στον Αστέρα αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Πουρσανίδη.
Η Δόξα Προσκυνητών ήταν η ομάδα που επωφελήθηκε αυτήν την αγωνιστική από την αποχώρηση του ΑΟ Νέας Καλλίστης παίρνοντας εύκολα τρείς βαθμούς και ξεκούραστη θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική στο ντέρπι την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
 
Αναλυτικά  τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής          
Ορφέας Ξυλαγανής – Αετός Μίσχου 4-1
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-2
Ορφέας Στρύμης – Ελπίδα Σαπών 2-0
Ηρακλής Σαπών – Αστέρας Αιγείρου 1-1
Δόξα Σώστη – Δόξα Νέου  Σιδηροχωρίου 0-2
ΑΟ Νέας Καλλίστης – Δόξα Προσκυνητών  0-3 (α.α.)
 
Η Βαθμολογία μετά από  19 αγωνιστικές
01. Δόξα Προσκυνητών 50
02. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  45
03. Ελπίδα Σαπών 38
04. Δόξα Σώστη 38
05. ΠΑΟΚ Κοσμίου 35
06. Αστέρας Αιγείρου   28
07. Ηρακλής Σαπών  21
08. Ορφέας Στρύμης   19
09. Ορφέας Ξυλαγανής 19
10. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων  17
11. Αετός Μίσχου 11
12. Α.Ο. Νέας Καλλίστης -7 (αποχώρησε)
 
Η επόμενη 20η αγωνιστική
ΠΑΟΚ Κοσμίου  – Ορφέας Ξυλαγανής
 Αετός Μίσχου – Ορφέας Στρύμης
Σπάρτακος Αγίων  Θεοδώρων  – Ηρακλής Σαπών
Αστέρας Αιγείρου – Δόξα Σώστη
Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Ελπίδα Σαπών – Α.Ο. Νέας Καλλίστης 3-0 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.