16χρονος τραυματιστηκε σοβαρα

Τις πρώτες πρωινές ώρες, της 04-12, στην Κομοτηνή, τραυματίστηκε σοβαρά ένας 16χρονος, όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νοσηλεία.

Σύλληψη 29χρονου για ναρκωτικά

Στις 03.12 και ώρα 12:40’ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθη 29χρονος, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 22,6 γρ. και 7,1 γρ. αντίστοιχα. Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 0,5 γρ.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της 05-12, στη Σάλπη – Ροδόπης από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Καλλίστης δύο άνδρες ηλικίας 23 και 49χρονών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 05-12, ο 23χρονος αφού παραβίασε το παράθυρο καταστήματος ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 600 Ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα είδη συνολικής αξίας 2500 Ευρώ. Στη συνέχεια μετέφερε τα κλοπιμαία στην οικία του 49χρονου με σκοπό να τα αποκρύψουν.

Συνελήφθη Τούρκος διακινητής παράνομων μεταναστών

Ένας 55χρονος Τούρκος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, από αστυνομικούς των τμημάτων συνοριακής φύλαξης Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Μεταξάδων, στην παρέβρια περιοχή των Πετράδων, επειδή μετέφερε με πλαστική βάρκα, από την Τουρκική στην ελληνική όχθη του ποταμού Έβρου, 3 παράνομους μετανάστες. Ο αλλοδαπός διακινητής, που στην κατοχή του βρέθηκαν ένα στιλέτο, 600 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα της Ορεστιάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.