16 ομαδες απο ολη τη Βορειο Ελλαδα στο Fanari Beach Volley 2016

Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά το περασμένο σαββατοκύριακο στην παραλία Αρωγής

Παγκόσμια ημέρας νεολαίας η Κυριακή 14η Αυγούστου και όσοι βρισκόταν στην Παραλία Αρωγής είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τουρνουά Fanari Beach Volley 2016 που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά το σαββατοκύριακο 13-14 Αυγούστου, στην παραλία Αρωγής με την ευγενική χορηγία του beach bar Crab και τη συμμετοχή 16 ομάδων από όλη τη Βόρειο Ελλάδα. Διοργανωτές του τουρνουά ήταν ο κ. Απόστολος Τζαμπάζης με το ηλεκτρονικό του κατάστημα Apostolos Tzabazis Jewellery και ο κ. Κώστας Δεληγιαννίδης.
 
Οι ομάδες που έφθασαν στον τελικό ήταν οι Αλέξανδρος Λαντζουράκης με τον Άγγελο Τερζόπουλο (Εθνική Ελλάδος) και Ραφαήλ Μπανιώτης (Εθνική Ελλάδος) με τον Δημήτριο Κουσίδη. Το χρυσό κέρδισε η πρώτη ομάδα και η απονομή των μεταλλίων έγινε σε κλίμα ενθουσιώδες, με την συμμετοχή πολλών νεολαίων και την ευχή η διοργάνωση να γίνει θεσμός κάθε χρόνο στην παραλία Φαναρίου, θέτοντας έτσι ένα ακόμη λιθαράκι στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής!
 

Πετοσφαίριση στην άμμο, λοιπόν, ένα ολυμπιακό ομαδικό άθλημα που αναπτύσσει την ομαδικότητα, τη φιλία, την υγεία, τον σεβασμό στην εργατικότητα, την επιμονή, την σύσφιξη των σχέσεων, την κοινωνικοποίηση, την αξιοποίηση του χρόνου.
 
Να σημειωθεί ότι το Τμήμα ΑΧΕΠΑ ΟΡΦΕΑΣ Κομοτηνής και το Τμήμα των Θυγατέρων Πηνελόπης Νηρηίδες Κομοτηνής με τους Προέδρους τους Γιάννη Τζαμπάζη και Ελπινίκη Μπλεκάτση, τον Υποκυβερνήτη ΑΧΕΠΑ Στάθη Κεφαλίδη και την Liaison των Θυγατέρων Πηνελόπης Ελλάδος Μαρία Σοφιανού, με την πεποίθηση ότι οφείλουμε να είμαστε ενεργοί στις τοπικές κοινότητες και ότι σε εποχές που είναι δύσκολη η συνδρομή της Πολιτείας, η αρωγή σε μικρές ή μεγάλες αθλητικές οργανώσεις είναι απολύτως αναγκαία, ήταν χορηγοί της διοργάνωσης.
 
Χορηγοί ήταν επίσης το γυμναστήριο Sport Fitness του κ. Μίμη Ισπυρλίδη και το εστιατόριο Αδέλφια του κ. Ανέστη Βαφειάδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.