150 Ευρω η αμοιβη εκδιδομενων γυναικων

Στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 03.00, στο 3ο χιλιόμετρο της Επ. Οδού Κομοτηνής – Δύμης, από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, συνελήφθη η Ρ.Α. του Ι., ετών 29, κάτοικος Κοσμίου – Ροδόπης, ιδιοκτήτρια καταστήματος (Καφετέρια) και ο επιχειρηματίας και σύζυγός της Π.Δ. του Ε., ετών 60, κάτοικος Κοσμίου – Ροδόπης, γιατί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση – αξιολόγηση πληροφορίας ότι οι ανωτέρω από κοινού προάγουν κατ΄ επάγγελμα και για κερδοσκοπία σε πορνεία αλλοδαπές σερβιτόρες του καταστήματος, χωρίς αυτές να είναι χαρακτηρισμένες και εκδίδουν αυτές καθ΄ υπόδειξή των σε πελάτες του καταστήματος έναντι χρηματικού ποσού 150 Ευρώ κάθε φορά, τόσο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, όσο και έξω από αυτό (αυτοκίνητα πελατών και ξενοδοχεία), παρουσιάσθηκε ως πελάτης ένας Αστυνομικός και κατέβαλε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 300 Ευρώ στον Κ.Β. του Κ., σερβιτόρο του καταστήματος, προκειμένου να συνευρεθεί σεξουαλικά με δυο (2) αλλοδαπές σερβιτόρες του καταστήματος.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ο σύζυγός της και οι δυο αλλοδαπές σερβιτόρες, συνελήφθησαν, ενώ ο σερβιτόρος διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται.

Κατασχέθηκε συνολικά χρηματικό ποσό 1.890 Ευρώ προερχόμενο από μαστροπεία, ενώ το προσημειωθέν χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον δικαιούχο Αστυνομικό.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.