Η Κομοτηνή, είναι μια από τις πιο ζωντανές επαρχιακές πόλεις!
Με πάνω από 8.000 φοιτητές, που ζουν εδώ, και ένα «ζωντανό» δικό της δυναμικό από νέους ανθρώπους ή γενικότερα από ανθρώπους που αισθάνονται νέοι και τους αρέσει να διασκεδάζουν, έχει διαμορφωθεί σε μια πόλη όπου βρίσκεις τα πάντα όσον αφορά στη διασκέδαση και… στην καλοπέραση γενικότερα!
Θα κάνουμε κάποιες στάσεις σε γνωστά στέκια της πόλης, για εσάς που θα περάσετε εδώ τις ημέρες των εορτών και όχι μόνο.

Caffe Central

Ξεκινήστε την ημέρα σας με το άρωμα του καφέ Portioli
Και καταλήξτε το βράδυ με τους ήχους της έντεχνης ελληνικής μουσικής, με ένα μπουκάλι καλό κρασί από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το κατάστημα και ένα κρύο πιάτο. Κι ό,τι ήθελε προκύψει… Στο Caffe Central το κέφι και η διάθεση του κόσμου οδηγεί τη διασκέδαση.

Και τώρα που καλοκαιριάζει…
Τραπεζάκια έξω. Στη γραφική πλατειούλα, μακριά από το πολύβουο πλήθος, με βαρελίσια μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ, αφεθείτε στους απόηχους του απομεσήμερου.
Μια ανάσα στο κέντρο της πόλης. Ιδανικό για στέκι της παρέας αλλά και για solo εξόδους.

Πέτρινο
 

Μες στα καλντερίμια της Κομοτηνής και στα στενά σοκάκια, κάτω από τις κληματαριές και τους ήχους του μπουζουκιού θα βρείτε την Ταβέρνα «Το Πέτρινο».
Το χειμερινό μαγαζί, ανακαινισμένο και αναπαλαιωμένο με μεράκι και με ένα χρώμα παραδοσιακό, είναι στην οδό Κιλκίς 18, και το καλοκαιρινό στην οδό Σερρών 25.
Ένα στέκι, που μας πάει πίσω στα γυμνασιακά μας χρόνια, γιατί από τότε είμαστε θαμώνες του.
Η νέα διεύθυνση του καταστήματος, ξέρει να προσέχει τους πελάτες της. «Στόχος μας είναι ο πελάτης να φεύγει ευχαριστημένος και από την ποιότητα αλλά και από τις τιμές» μας είπαν.
Τώρα λοιπόν που καλοκαιριάζει, το Πέτρινο, είναι μια από τις ιδανικές λύσεις για τις εξόδους σας για κάθε μέρα, μεσημέρι και βράδυ.
Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρεατικών και της ώρας, μαγειρεμένα χορταστικά πιάτα, και τα πάντα από φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Από μαρίδες έως και συναγρίδα, θαλασσινές λιχουδιές και ποικιλία από ουζομεζέδες.
Ό,τι τραβάει η όρεξή σας λοιπόν θα το βρείτε και θα το συνοδέψετε με ούζο ή κρασί της αρεσκείας σας από την μεγάλη κάβα του καταστήματος, χωρίς να σκεφτείτε αν θα ανοίξετε και δεύτερο μπουκάλι, γιατί οι τιμές …το επιτρέπουν!

Καλή σας όρεξη!

Tουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας

Για όσους μείνουν στην Κομοτηνή λοιπόν για τις γιορτές, στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας, θα βρουν μια πλούσια ποικιλία από Σαρακοστιανά νηστίσιμα και θαλασσινά.
Πάντα στο πιο κατάλληλο περιβάλλον και με τη συνοδεία του γνωστού μας πλέον μουσικού σχήματος Μίνας Βαρδή, Σάκη Χριστοδουλάκη και Νίκου Μελλά, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Καλοκαιριάζει όμως και η θέα από το μπαλκόνι, θα γίνει και πάλι πόλος έλξης για τις εξόδους μας. «Το μπαλκόνι του ουρανού» μας περιμένει.
Ανοιχτό όλη μέρα, από το πρωί για καφέ έως αργά το βράδυ για το ποτό και φαγητό, έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διασκέδασης των Κομοτηναίων αλλά και των επισκεπτών.
Η κουζίνα λειτουργεί όλη την ημέρα, και μπορείτε να ανηφορίσετε και το μεσημέρι για ουζάκι με εκλεκτούς μεζέδες ή και για κάποιο επαγγελματικό γεύμα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλετε εσείς οποιοδήποτε μενού ή έδεσμα της αρεσκείας σας και η επιθυμία σας θα εκτελεστεί!.
Για όποιο λόγο λοιπόν κι αν ανεβείτε, για βόλτα, για φαγητό, για ποτό, θα βρείτε αυτό ακριβώς που θέλετε, με άψογο σέρβις και καλομαγειρεμένα πιάτα, μέσα στο δάσος της Νυμφαίας.
Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές σας.
Να σημειώσουμε εδώ ότι το καλοκαίρι ο χώρος εσωτερικά κλιματίζεται και τα παράθυρα ολόγυρα σου επιτρέπουν να έχεις θέα και από το εσωτερικό του..
Οι αίθουσες διατίθενται για πάσης φύσεως εκδηλώσεις και η διεύθυνση του καταστήματος αναλαμβάνει γάμους, αρραβώνες, τελετές, συνέδρια και παιδικά πάρτι σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.