12η Αγωνιστικη Γ΄ εθνικης κατηγοριας (1ος ομιλος)

Τον ΑΟ Καρδίας υποδέχεται η Δόξα Προσκυνητών

Για την 12η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ΄ εθνικής η Δόξα Προσκυνητών θα αναμετρηθεί στο γήπεδο της ΕΟΣ Θράκης τον ΑΟ Καρδίας.
 
Οι παίχτες της Δόξας με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Καμπανιακού την επόμενη αγωνιστική είναι αποφασισμένοι να κάνουν για άλλο ένα παιχνίδι κατάθεση ψυχής και θα τα δώσουν όλα για την νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.
 
Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη η Δόξα Προσκυνητών μπορεί να ηττήθηκε για το κύπελλο από τον Ορφέα Ξάνθης ωστόσο είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν η ομάδα, που είχε τις ευκαιρίες και δικαιούταν την πρόκριση.
 

Χωρίς Σιδηρόπουλο η  Δόξα

 
Το μοναδικό πρόβλημα που έχει ο προπονητής Γιάννης Κλειτσιώτης είναι ο τραυματίας Σιδηρόπουλος, ο οποίος και θα απουσιάζει από την αποστολή. Στις προπονήσεις ο προπονητής της Δόξας τόνισε πως ο ΑΟ Καρδίας θέλει πολύ προσοχή καθώς είναι μια πολύ αθλητική ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές που χάνει δύσκολα.
 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

 
Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ.Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Έβρου με βοηθούς τους Καραΐσκο (Έβρου) και Εμπλιούκ (Ξάνθης)
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

 
Δόξα Προσκυνητών – ΑΟ Καρδίας
Δόξα Δράμας – Αλμωπός Αριδαίας
Εορδαϊκός – Απόλλων Καλαμαριάς
Καμπανιακός – ΑΠΕ Λαγκαδά
Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης
Νάουσα – Μακεδονικός Φούφα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.