Ξεφαντωσαν οι καρναβαλιστες στην Ξανθη μεσα σε κλιμα Αποκριας

Μεγάλοι και μικροί, ξανθιώτες και επισκέπτες συμμετείχαν σε ένα αυθόρμητο πάρτι στο κέντρο της πόλης το βράδυ του Σαββάτου

Μπορεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση να μην έγινε, μπορεί να ακυρώθηκαν για άλλη μια χρονιά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, όμως οι καρναβαλιστές δεν έχασαν ευκαιρία να ξεφαντώσουν με βόλτες στο κέντρο της πόλης και τα καταστήματα, καθώς και με ένα άτυπο πάρτι το απόγευμα του Σαββάτου «κατακλύζοντας» τους κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης. Μεγάλοι και μικροί διασκέδαζαν μέχρι πρωίας μέσα στην καρναβαλικά στολισμένη πόλη, που έχει συνδέσει το όνομά της με το Καρναβάλι. Μεγάλη κινητικότητα σημειώθηκε και σε καφετέριες και μπαράκια της πόλης, μιας και ντόπιοι και μη περίμεναν στην ουρά προκειμένου να απολαύσουν το ποτό τους.

Επιστέγασμα των λίγων συναυλιών, ως «γλυκό» κλείσιμο ήρθε να «κουμπώσει» η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου με τον ξανθιώτη Γιάννη Καρακασίδη στην μπάντα στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο πλαίσιο μίας θερμής υποδοχής στην Ξάνθη από θαυμαστές και θαυμάστριες όλων των ηλικιών ,ανέφερε:«Τιμή μου που με καλέσατε εδώ. Θεωρώ πως με όλους μου τους συνεργάτες θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να περάσει ο κόσμος καλά, να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί. Είναι όντως διαφορετικό καρναβάλι. Ακυρώθηκαν κάποια πράγματα .Μετά από εδώ θα πάμε στο FIX,γιατί θα είμαστε για ακόμα λίγες εβδομάδες μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τους Goin’ Through.Μετά εγώ θα κάνω μία μεγάλη περιοδεία στην Αμερική και στον Καναδά και βλέποντας για την καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα.

Ακόμη, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί. Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει πως με αγαπά πολύ! Το μόνο που μπορώ εγώ να κάνω από την πλευρά μου για να τους ανταμείψω είναι να τους τραγουδήσω τόσο δικά μου κομμάτια, όσο και των συναδέλφων μου. Εύχομαι να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ».

Αναφερόμενος στις δυσκολίες του επαγγέλματος του τραγουδιστή και στην γραμμή που χαράσουν ο γιος και η κόρη του ,Γιάννης Κοκοσαίος και Κατερίνα Κοκοσαίου  ακολουθώντας τα χνάρια του,σημείωσε: «Για να κάνεις καριέρα σε αυτή τη δουλειά θέλει πολύ κόπο, σωστό τάιμινγκ, σωστό τρόπο σκέψης, τύχη. Όλα παίζουν ρόλο!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.