Ξανθη: «Χαμος» σε κεντρικο πεζοδρομο: Πολιτες σταματησαν Δημ. Συμβουλο που πηγε να περασει με Ι.Χ.

Αναταραχή «επικράτησε» το βράδυ της Τετάρτης στον Πεζόδρομο της οδού Γ. Σταύρου, στην Εθνική Τράπεζα, στην Ξάνθη, όταν Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας επιχείρησε να περάσει με μεγάλο ΙΧ τον πεζόδρομο, εισερχόμενος από την πλατεία και προσπαθώντας να φτάσει στην Εθνική Τράπεζα για να παρκάρει.
 
Η αρχική ενόχληση των θαμώνων σε διάφορα καφέ που ήταν κατάμεστα λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα, μετατράπηκε σε έντονη αντίδραση όταν αντιλήφθηκαν την ταυτότητά του και στα μισά του δρόμου πολίτης, που ήταν καθισμένος σε κατάστημα, σταμάτησε το ΙΧ και ζήτησε να επιστρέψει πίσω.

Βαριές εκφράσεις στον καυγά!

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με τον σύμβουλο να βγαίνει από το όχημα και να υποστηρίζει ότι έχει άδεια να περάσει ενώ οι  πολίτες ζητούσαν επίμονα να κληθεί η Αστυνομία.
 
Το επεισόδιο κράτησε αρκετή ώρα, ακούστηκαν βαριές εκφράσεις,  και οι πελάτες των καταστημάτων παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον. Έληξε μόνο με τις παραινέσεις επαγγελματιών για να μην κληθεί η Αστυνομία και αφού ο Δημοτικός Σύμβουλος αποχώρησε με την όπισθεν, μπροστά στις αντιδράσεις των πολιτών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.