Unboxholics: Συγκεντρωσαν πανω απο 300.000€ για τους πυροπληκτους

Μια συγκινητική πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης από το δίδυμο του ελληνικού gaming, τους Unboxholics, για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

Με ένα live streaming οικονομικής ενίσχυσης, το δίδυμο Σάκης και Αλέκος Καρπάς, γνωστοί ως Unboxholics, που μαζί με την ομάδα τους έχουν κατορθώσει και βρίσκονται στη κορυφή του ελληνικού gaming στις πλατφόρμες του διαδικτύου, κατόρθωσε να συσπειρώσει το κοινό και όλους όσους παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις τραγικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και να συγκεντρώσουν πάνω από 300.000 ευρώ για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές. 

Μέσα σε μόλις τρεισήμισι ώρες, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική.  Συγκεντρώθηκαν 307.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα διατεθούν για τις επιτακτικές ανάγκες των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Τα χρήματα προήλθαν αποκλειστικά από donate (δωρεές), ενώ υπήρξε και κόσμος που πρόσφερε χρήματα μέσω paysafe, τα οποία μέχρι το τέλος του live stream δεν είχαν ακόμα καταμετρηθεί. Σημειώνεται μάλιστα, πως κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της μετάδοσης, υπήρχαν 60.000 χρήστες που παρακολουθούσαν. 

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Οι Unboxholics, μια ομάδα από την Αριδαία, που είναι πολύ αγαπητή στο κοινό, με απίστευτη δυναμική και πάνω από 800.000 ακόλουθους στο κανάλι τους στο YouTube, είχε κάνει αντίστοιχες ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης για τους πυρόπληκτους της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι καθώς και για το ταξίδι του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό, όπως ανέφερε στο τέλος του live stream ο Σάκης Καρπάς.

Οι χρήστες του διαδικτύου τους αποθέωσαν και τους στήριξαν για αυτή τους την πρωτοβουλιά. Και δικαιωματικά. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.