Το νεο σποτ του Μαξιμου για τις εργασιακες σχεσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου και η επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού ένα νέο σποτάκι για τις εργασιακές σχέσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου και η επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού ένα νέο σποτάκι για τις εργασιακές σχέσεις και συγκεκριμένα για την εφαρμογή ατομικών συμβάσεων εργασίας στο δημόσιο για τις κατηγορίες φύλαξης, καθαριότητας, σίτισης και ιματισμού στο δημόσιο τομέα.
 
«Με το καθεστώς εργολαβιών καθαριότητας επικράτησε η ζούγκλα και ο δημόσιος πλούτος χάθηκε» αναφέρεται στην εισαγωγή του νέου σποτ, πίσω από το οποίου βρίσκεται και πάλι η επικοινωνιολόγος και εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού κ. Ζωή Χαλιδιά.
 
Στο σποτ εμφανίζεται και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα. «Εργολαβία σημαίνει ασυδοσία. Οι εργολάβοι για χρόνια θησαύριζαν με το κρατικό χρήμα. Αλλά και με τη σκληρή εκμετάλλευση των εργαζομένων. Με τους μισούς πείνας, τα κλεμμένα ένσημα, την τρομοκρατία. Το ξέρετε και το ξέρω και εγώ πολύ καλά» αναφέρει η ευρωβουλευτής.
 
«Η ψήφιση του νόμου έγινε. Οι προσλήψεις εργαζομένων με ατομικές συμβάσεις εργασίας ξεκίνησαν. Η παρασιτική οικονομία σταματά. Το δημόσιο εξοικονομεί πολλά εκατομμύρια. Τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων προστατεύονται» αναφέρεται στο βίντεο το οποίο τελειώνει με τη φράση: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»
 
Για ακόμη μια φορά, και ανεξάρτητα από το εάν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με το περιεχόμενο τους, τα σποτάκια, την ευθύνη για τη σύλληψη και την υλοποίηση των οποίων έχει η κ. Χαλιδιά, είναι εξαιρετικά προσεγμένα και καλογυρισμένα.
 
Δείτε το βίντεο:
 
 

Πηγή: www.thetoc.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.