Συναγερμος στην Ξανθη – Εξαφανιστηκε ζευγαρι στην ορεινη περιοχη

Πρόκειται για έναν άνδρα 70 ετών και μια γυναίκα 60 χρόνων

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ξάνθη για ένα ζευγάρι τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην ορεινή περιοχή, κοντά στον Λειβαδίτη.

Πρόκειται για έναν άνδρα 70 ετών και μια γυναίκα 60 χρόνων, που επέβαιναν σε ένα RENAULT KADJAR, χρώματος γκρι.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους συνδράμουν οι Αρχές αλλά και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της περιοχής που απευθύνουν έκκληση σε όποιους έχουν πληροφορίες να απευθυνθούν άμεσα στην Αστυνομία.

Σε ενημέρωση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης αναφέρονται τα εξής:

«Προς όλους τους φίλους και τα μέλη της κυνηγετικής οικογένειας στην ΠΕ Ξάνθης. Εξαφάνιση συντοπιτών μας.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου το ζευγάρι της φωτογραφίας κινούνταν προς το Χωριό Λειβαδίτης. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας που συγγενικό τους πρόσωπο είχε επικοινωνία μαζί τους, αγνοούνται.

Παρακαλούμε όλους όσους κινούνται στην περιοχή να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και αν εντοπίσουν κάτι να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία».

Από τη μεριά του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης τονίζει:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την στιγμή έρευνα για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού 70 ετών άνδρας και 60 ετών γυναίκα στην περιοχή Λειβαδίτη Ξάνθης.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ένα RENAULT KADJAR χρώματος γκρι.

Όποιος συνάδελφος κυνηγός κατά την χθεσινή του κυνηγετική έξοδο βρέθηκε στην εν λόγω περιοχή και είδε κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές Αστυνομία, Πυροσβεστική, Δασαρχείο κτλ .

Στις έρευνες αυτή την στιγμή συμμετέχει κλιμάκιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Σταυρούπολης Ξάνθης σε συνεργασία με την ΣΤ ΚΟΜΑΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.