Συμβασιουχος στο νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης ειχε καταθεσει πλαστογραφημενο απολυτηριο Γυμνασιου

Στην απόλυσή του προχώρησε ο διοικητής του νοσοκομείου

Στην απόλυση νεοπροσληφθέντα τραπεζοκόμου προχώρησε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Αδαμίδης, μετά τη διαπίστωση ότι είχε καταθέσει πλαστογραφημένο απολυτήριο Γυμνασίου.  
 
Ο κ. Αδαμίδης διευκρινίζει πως της οποιασδήποτε πρόσληψης ακολουθεί αυτεπάγγελτη αναζήτηση γνησιότητας των κατατεθέντων πιστοποιητικών.  
 
«Πέρα από τον έλεγχο κάθε νεοδιοριζόμενου, από τη διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου, κάθε μήνα γίνεται και δειγματοληπτικός έλεγχος ενός αριθμού παλαιότερων υπαλλήλων όλων των κλάδων και όλων των τίτλων σπουδών, ακόμη και εκείνων που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό» σημειώνει χαρακτηριστικά ο διοικητής του ΠΓΝΕ, συμπληρώνοντας πως στα δύο χρόνια της διοίκησής του το εν λόγω είναι το μοναδικό περιστατικό πλαστογραφίας που έχει εντοπιστεί.  
 
«Ο συμβασιούχος, που είχε προσληφθεί προ 20ημέρου ως τραπεζοκόμος, απελύθη χωρίς αποζημίωση, ενώ ο φάκελός του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, προκειμένου ν' ακολουθηθεί η κατά νόμο ποινική διαδικασία, ν' ασκηθεί δηλαδή η ποινική δίωξη, γιατί η πλαστογραφία είναι σοβαρό αδίκημα» καταλήγει ο κ. Αδαμίδης.  
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.