Τον Δεκεμβριο ανοιγει τις πυλες του το θεματικο παρκο “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” στο Σουφλι

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για τη λειτουργία για 7η χρονιά, του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» που πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στις 23 Δεκεμβρίου στο Σουφλί.

Μια ομάδα τριάντα ατόμων ξεκίνησαν την προετοιμασία από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βιομηχανικό συγκρότημα «Τζίβρε» που φιλοξενεί τις εκδηλώσεις αφού από το καλοκαίρι οριστικοποιήθηκαν τα θέματα που θα το απαρτίζουν.

Κεντρικό θέμα της φετινής γιορτής θα είναι « η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

Άλλα θέματα που θα ζωντανέψουν στο «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» είναι ο ανανεωμένος ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, τα ΞΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, τα πιγκουινάκια και η φάτνη που κάθε χρονιά κερδίζει τις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Ο οργασμός εργασιών είναι μεγάλος σύμφωνα με την γραμματέα του «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» Μαρία Καψογεώργη η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της γιορτής 150 άτομα θα συμμετέχουν ως ηθοποιοί, καθημερινά και εθελοντικά, ώστε να αναβιώσει ένας πετυχημένος θεσμός στην πόλη που προσελκύει χιλιάδες επισκεπτών από όλη τη Θράκη.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα δίνεται η δυνατότητα και σ άλλους Συλλόγους να λάβουν μέρος στη γιορτή ζώντας τη μαγεία του παραμυθιού για μια με δυο ημέρες, επισημαίνοντας ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες στολές ώστε να μεταμορφωθούν και αυτοί για λίγες ώρες ήρωες του παραμυθιού.

Η έναρξη και η λήξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις από νεανικά σχήματα της περιοχής.

«Δεν αποσκοπούμε σε τίποτα εμπορικό» ανέφερε η κ Καψογεώργη «είμαστε εθελοντές και το προσφέρουμε στον κόσμο. Τα έσοδα από την γιορτή μπαίνουν στον κουμπαρά για την επόμενη διοργάνωση.»

Το Θεματικό πάρκο θα λειτουργήσει φέτος από τις 23 μέχρι 30 Δεκεμβρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.