Σερρες: Γονεις κλειδωσαν τα παιδια τους για 20 λεπτα στο αυτοκινητο για να φανε σουβλακια

Η αστυνομία βρήκε ημιλιπόθυμα τα παιδιά

Αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στις Σέρρες το βράδυ της Κυριακής όταν ένα ζευγάρι από τη Βουλγαρία που είχε πάει για μπάνιο στις κοντινές παραλίες κλείδωσε τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας από δύο έως οκτώ ετών, μέσα στο αυτοκίνητο για να απολαύσει σουβλάκια.

Βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, περαστικοί, χτυπούσαν τα τζάμια αλλά εκείνα δεν αντιδρούσαν. Άμεσα κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ άνδρες της οποίας έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης. Οι αστυνομικοί τους προσέφεραν νερό και τις πρώτες βοήθειες.

Μόλις έφτασαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά είχαν αποκοιμηθεί, πήγαν να φάνε γρήγορα. Επρόκειτο να γυρίσουν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη χώρα τους.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.