Σε εργο τεχνης μετατραπηκε εσωτερικος τοιχος του Λιμεναρχειου Καβαλας

Ένα ακόμα δημόσιο κτίριο απέκτησε λίγο περισσότερο χρώμα, αλλάζοντας την καθημερινότητα όσων εργάζονται σε αυτό, αλλά και προσφέροντας περισσότερη αισθητική σε μια δημόσια υπηρεσία με θέα στη θάλασσα.

Χάρη στην πρωτοβουλία του λιμενάρχη Καβάλας, αντιπλοίαρχου ΛΣ Θανάση Βρύζα και την καλή διάθεση του γνωστού εικαστικού Γιάννη Κανίογλου, ένας εσωτερικός τοίχος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που στεγάζεται στην παραλία της πόλης άλλαξε εικόνα.

Λιμενικοί και στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου έσπευσαν εθελοντικά να βοήσουν στη μετατροπή ενός ψυχρού τοίχου σε ένα έργο τέχνης, που δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό θέμα από τη θάλασσα και την υπηρεσία που προσφέρει το λιμεναρχείο Καβάλας.

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε άπαντες και η πρωτοβουλία του λιμενάρχη να δώσει λίγο περισσότερο χρώμα στο εσωτερικό μιας μάλλον αυστηρής υπηρεσίας χειροκροτήθηκε, με τον κ. Κανίογλου να δηλώνει πρόθυμος να συνεχιστεί και στο μέλλον η προσπάθεια.

Την τελευταία δεκαετία δεκάδες σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στην Π.Ε. Καβάλας αλλά και τη Σαντορίνη, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ΚΑΠΗ, διάφορα κοινωφελή ιδρύματα, ανοιχτοί δημόσιοι χώροι, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας κοσμούνται από ζωγραφικά έργα του κ. Κανίογλου που προτρέπει και παρακινεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν κοινωνοί μιας όμορφης προσπάθειας, συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση κάθε δημόσιου χώρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.