Σε εμπορικο κεντρο της Μοσχας μπορεις να αγορασεις likes και followers!

Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι σε εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο υπάρχουν αυτόματα μηχανήματα στα οποία κάποιος μπορεί να βγάλει φωτογραφίες ή ακόμα και να εκτυπώσει φωτογραφίες από το κινητό του. Πλέον γνωρίζουμε ότι σε ένα συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο στην καρδιά της Μόσχας υπάρχει ένα αυτόματο μηχάνημα από το οποίο μπορεί κάποιος να αγοράσει likes και followers!
 
Σύμφωνα με το Ria Novosti, στο εμπορικό κέντρο Αχότνι Ριάντ έκανε την εμφάνισή του το συγκεκριμένο μηχάνημα το οποίο απευθύνεται σε χρήστες κυρίως του Instagram και του Vkontakte, το οποίο είναι μια ρωσική εκδοχή του Facebook.
 
Το κόστος για 100 συνδρομητές-bots είναι 100 ρούβλια (περίπου 1,5 ευρώ), ενώ τα 100 like κοστίζουν 50 ρούβλια (0,75 λεπτά). Τον αυτόματο πωλητή ψεύτικων likes εντόπισε πρώτη φορά ο δημοσιογράφος Βασίλι Σόνκιν, ο οποίος σημειώνει ότι (θεωρητικά) μπορείς να εκτοξεύσεις τη δημοτικότητα της σέλφι που μόλις ανέβασες σε χρόνο ρεκόρ.
 
Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές εάν ο αυτόματος πωλητής όντως λειτουργεί, ωστόσο χρήστες του Twitter ανέφεραν ότι έχουν δει παρόμοια μηχανήματα σε όλη τη Μόσχα.
 
Πηγή: www.pontos-news.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.