Νεα επιχειρηση-σκουπα στην Ξανθη

Νέα επιχείρηση-σκούπα στην οδό Δαγκλή και ένταση. Ο Αγκόρτζας «μάζεψε» τα τραπεζοκαθίσματα του musutu !

Νέα ένταση και αντεγκλήσεις προκάλεσε η νέα επιχείρηση-σκούπα του αρμόδιου Αντιδημάρχου Α. Αγκόρτζα, το πρωί της Πέμπτης στην οδό Δαγκλή. Η νέα επιχείρηση δεν αφορούσε όλα τα καταστήματα αλλά μόνο ένα εξ αυτών, το musutu του οποίου τα τραπεζοκαθίσματα απομακρύνθηκαν όλα από συνεργεία του Δήμου
Συνοδευόμενοι από την Αστυνομία οι άνθρωποι του Δήμου απομάκρυναν όλο τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονταν στον πεζόδρομο αλλά και μέσα από τους ανεμοφράκτες του καταστήματος !

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επιχειρηματία Χρήστου Μιχαλακίδη ο οποίος ήταν στο σημείο και κατηγόρησε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ότι λειτουργεί επιλεκτικά μόνο σε μία επιχείρηση καφέ μπαρ ενώ υπήρξε έντονη λογομαχία και απειλές για μηνύσεις σε βάρος του Αντιδημάρχου και του Δήμου για τον τρόπο που ενεργούν σε σχέση με τα καφε-μπαρ .

Αγκόρτζας: Είχαν προειδοποιηθεί – Επιχειρήσεις: Επιλεκτικοί οι έλεγχοι

Ο Αντιδήμαρχος υποστήριξε ότι η επιχείρηση είχε προειδοποιηθεί ενώ στη διαμάχη ενεπλάκησαν και θαμώνες αλλά και επιχειρηματίες παρακείμενων επιχειρήσεων που αντιδρούν στον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος ενεργεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Μάλιστα κάποιοι κατηγορούν τον Αντιδήμαρχο για σκοπιμότητα και ελέγχους μόνο σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις και άλλες να βρίσκονται στο απυρόβλητο και να ευνοούνται. Η κατάσταση είναι έκρυθμη ενώ είναι άγνωστο αν θα υπάρξουν και άλλες “επιχειρήσεις-σκούπα”.

Πηγή: http://xanthipress.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.