Καβαλα: Καθηγητης γερμανικης γλωσσας «εδωσε» πλαστο πτυχιο αλλα… πιαστηκε στη «φακα»

Άμεση η αντίδραση του Κέντρου όπου εργάζονταν ο φερόμενος ως πλαστογράφος - Η συνέχεια στα... δικαστήρια

Θύμα μιας απίστευτης απάτης «έπεσε» Καβαλιώτης μαθητής πριν από λίγες μέρες. Αφού φοίτησε κανονικά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, διάβασε και «πέρασε» με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στη γερμανική γλώσσα, παρέλαβε κανονικά το πτυχίο του, μόνον που λίγες μέρες μετά, αποκαλύφθηκε ότι αυτό το πτυχίο ήταν… μαϊμού!
 
Η διοίκηση του Φροντιστηρίου δεν είχε την παραμικρή ιδέα, αφού το «πτυχίο» είχε προσκομίσει και… εκδώσει ο ίδιος ο Καθηγητής!
 
Η παραπάνω υπόθεση απάτης εξελίχθηκε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Dana, ένα από τα πλέον γνωστά και έγκριτα φροντιστήρια εκμάθησης ξένων γλωσσών στην Καβάλα που λειτουργεί εδώ και χρόνια δίχως, εννοείται, να έχει «ακουστεί» ποτέ το παραμικρό για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του.
 
Να σημειωθεί ότι μόλις έγινε αντιληπτή η απάτη, η διοίκηση του ΚΞΓ Dana προχώρησε σε μήνυση κατά του καθηγητή-«πλαστογράφου». 

Η ανακοίνωση του φροντιστηρίου 

«Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Dana, είναι γνωστό και αξιόπιστο για την προσφορά εργασίας του αλλά και για την αξιοπιστία του στον τομέα της παροχής σπουδών και πιστοποιητικών. Οι άοκνες προσπάθειες σπουδαίων συνεργατών και η καλή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά μας, χαρακτηριστικά που κέρδισαν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στην Καβάλα, χαρακτηριστικά που διαμόρφωσαν γνώση σε εκατοντάδες μαθητές μας για δεκαετίες.
 
Για τους λόγους αυτούς σήμερα, που διαπιστώνουμε τη χορήγηση πλαστού πτυχίου εκ μέρους συνεργάτη μας είμαστε αποφασισμένοι να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.
 
Διακόπτουμε τη συνεργασία μας με τον συγκεκριμένο συνεργάτη, καταγγέλλουμε δικαστικά την παράνομη ενέργεια για την αυστηρή τιμωρία της, ελέγχουμε τα πιστοποιητικά Γερμανικής γλωσσομάθειας που το φροντιστήριό μας χορήγησε στο διάστημα από 2012 έως 2017, ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους συνεργάτες, από τους πελάτες, απ τους φίλους μας, παλιούς και νέους, και προχωράμε με αποφασιστικότητα και πίστη στην προσπάθεια και στην ποιότητα της δουλειάς μας.
 
Ποτέ ξανά».
 
Πηγή: www.kavalapost.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.