Καβαλα: Αυτοκινητο πατησε αδεσποτο σκυλο που κοιμοταν στην ακρη του δρομου και τον σκοτωσε

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο οδηγός διήλθε με ταχύτητα από τον δρόμο και εγκατέλειψε το ζώο το οποίο φρόντιζαν περίοικοι-Κάμερες κατέγραψαν το γεγονός-Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε μια γειτονιά της Καβάλας, μέρα μεσημέρι και συγκεκριμένα στην οδό Πλουτάρχου, όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο, σύμφωνα με τους περιοίκους, έτρεχε υπερβολικά, πάτησε και σκότωσε έναν αδέσποτο μεγαλόσωμο σκύλο ο οποίος κοιμόταν στην άκρη του δρόμου.

Ο οδηγός μετά το περιστατικό έφυγε από το σημείο, αφήνοντας το σκυλί, το οποίο φρόντιζαν κάτοικοι της περιοχής, να κείτεται νεκρό στον δρόμο. Κάμερες από επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται στον εν λόγω δρόμο κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης από φιλόζωους και κατοίκους της περιοχής.

Σημειωτέον, στον συγκεκριμένο δρόμο παίζουν και πολλά παιδιά και κανείς δε θέλει να σκεφτεί τι μπορεί να συμβεί από τα ουκ ολίγα αυτοκίνητα τα οποία τρέχουν στις γειτονιές της πόλης, ομοίως και στον εν λόγω δρόμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.