Η Ολλανδια αλλαζει το ποδοσφαιρο που ξερουμε! Τεσσερις νεοι κανονισμοι που θα προκαλεσουν αντιδρασεις

Οι αλλαγές της Ομοσπονδίας στο ολλανδικό ποδόσφαιρο θα είναι ριζικές

Έντονες αντιδράσεις θα προκαλέσουν με πάσα βεβαιότητα οι τέσσερις νέοι κανονισμοί που φέρνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, από την σεζόν 2023/2024. Οι κανόνες αυτοί αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε και θα εφαρμοστούν αρχικά στην δεύτερη κατηγορία της χώρας

Οι τέσσερις αλλαγές στους κανονισμούς που θα εφαρμόσουν οι Ολλανδοί είναι ριζικές. Η κίτρινη κάρτα θα συνεπάγεται με αποβολή για πέντε λεπτά, απεριόριστες θα είναι οι αλλαγές στη διάρκεια ενός αγώνα τα ημίχρονα θα διαρκούν 30 λεπτά.

Αναλυτικά οι τέσσερις κανονισμοί που θα εφαρμόσει η ολλανδική ομοσπονδία:

Πλάγιο άουτ: Στο εξής ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να στήσει την μπάλα και είτε να την εκτελέσει, είτε να ντριμπλάρει και να μπει στον αγωνιστικό χώρο! Το ίδιο θα συμβαίνει και στα κόρνερ και στα ελεύθερα. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα είναι αναγκασμένος να εκτελεί, θα μπορεί να ξεκινήσει κούρσα.

Κίτρινη κάρτα: Στο εξής ο ποδοσφαιριστής που θα χρεώνεται με κίτρινη, θα πρέπει να περνάει πέντε λεπτά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αλλαγές: Οι προπονητές θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν όσες αλλαγές θέλουν, χωρίς να σταματάει ο χρόνος. Οι «flying substitutions», όπως ονομάζονται δεν θα επηρεάζουν τα ματς, καθώς οι αγώνες θα συνεχίζονται κανονικά όσο κάποιος μπαίνει και κάποιος βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο.

Μείωση χρόνου ημιχρόνων: Το πρώτο και το δεύτερο μέρος θα διαρκούν από 30 λεπτά, οπότε κάθε αγώνας θα έχει συνολική διάρκεια 60 λεπτών, σε καθαρό χρόνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.