Γιωργος Πεταλωτης: Μιντιακο σφυροκοπημα οτι για ολα φταιει το ΠΑΣΟΚ- Δεν απολογουμαι για κανεναν

Ο υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας, με το ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Πεταλωτής μίλησε στο thecaller.gr για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, το κλίμα της αναμέτρησης και τη δική του μάχη στη διασπασμένη εκλογική περιφέρεια

«Αυτός ο προεκλογικός αγώνας ήταν ότι πιο αισιόδοξος, πιο απελευθερωμένος, υπό την έννοια ότι μπορώ και λέω πράγματα τα οποία τα αισθάνομαι πλέον, δεν απολογούμαι για κανέναν. Έχει αποδειχθεί ότι όλοι αυτοί που μας είχαν στριμώξει στη γωνία πολιτικά και ιδεολογικά, με όλες αυτές τις κυβιστήσεις που έκαναν και από την ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ απέδειξαν ποια είναι η αλήθεια. Ο κόσμος πια μας ακούει και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επόμενη ημέρα», σχολίασε ο Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας για το κλίμα υπό το οποίο τον δέχονται οι πολίτες στις περιοδείες του.
 
Ο Γιώργος Πεταλωτής μίλησε για την ελπίδα που έδωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα. «Αυτό έχει μία αποδοχή και μία μνήμη στις μεγαλύτερες γενιές. Η νέα γενιά μεγαλώνει μέσα στην κρίση, έχει αποδεχθεί ένα μιντιακό σφυροκόπημα ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ. Οι ευθύνες της ΝΔ για την χρεοκοπία έχουν αποκρυφτεί πλήρως και τεχνηέντως και φυσικά υπάρχει μία απόρριψη στην πολιτική από τους νέους. Το ΠΑΣΟΚ έχει ταυτιστεί με το παλιό. Εφόσον υπάρξει το πολιτικό αφήγημα, οι νέες γενιές θα ξαναβρούν τον δρόμο, τώρα δεν προλαβαίνουμε, μετά τις εκλογές».
 
O υποψήφιος βουλευτής από την άλλη, είπε ότι στην περίπτωση το ποσοστό των εκλογών να είναι χαμηλότερο από το αντίστοιχο των Ευρωεκλογών, τότε την επόμενη ημέρα θα πρέπει να γίνει ένας απολογισμό. «Έναν απολογισμό όχι για να αποδώσουμε ευθύνες, καθώς η Φώφη Γεννηματά πιστώνεται το γεγονός ότι κατάφερε να φέρει πολλές διασπασμένες κινήσεις του πρώην ΠΑΣΟΚ στο ίδιο τραπέζι και στα ίδια ψηφοδέλτια. Όλοι μας θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι θα δούμε τα πράγματα από την αρχή». 
 
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Πεταλωτή εδώ
 
Πηγή: TheCaller.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.