Γαβριηλ Σακελλαριδης: Αναλαμβανει υπευθυνος Πολιτικου Σχεδιασμου της Νεας Αριστερας

Οι αποφάσεις μετά τη συνάντηση Χαρίτση - Σακκελαρίδη στη Βουλή

Συνάντηση στη Βουλή είχαν το απόγευμα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει τον ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού.

Χαρίτσης: «Γαβριήλ, καλώς ήρθες!»

Ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς ανακοινώνοντας τη θέση του κ. Σακελλαρίδη, αρχικά τον καλωσόρισε και έπειτα τόνισε: «Να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη για αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία».

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Χαρίτση: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στη Νέα Αριστερά τον φίλο και σύντροφο Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στην μεγάλη ευθύνη η Νέα Αριστερά να αποτελέσει την πειστική και αξιόπιστη εναλλακτική διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Τώρα είναι η ώρα της συνένωσης δυνάμεων. Τώρα είναι η ώρα της ενεργού συμμετοχής. Όπως συμφωνήσαμε, ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας  τον κρίσιμο ρόλο του Υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς. Γαβριήλ, καλώς ήρθες!»

Προαστιακός Θεσσαλονίκης: Μετ’ εμποδίων η μετακίνηση ατόμων με αναπηρία – Η απίστευτη ανακοίνωση της Hellenic Train και η διόρθωση

«Επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι» – Η απάντηση Σακελλαρίδη για το αν θα «κατέβει» στις Ευρωεκλογές

Από πλευράς του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε: «Μεγάλη χαρά για μένα. Νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Να απευθύνω και εγώ κάλεσμα στους απογοητευμένους να ενώσουμε δυνάμεις. Και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος». «Ευχαριστώ τον Αλέξη Χαρίτση και όλους τους ανθρώπους της Νέας Αριστεράς για τη θερμή υποδοχή. Νιώθω εξαιρετικά χαρούμενος που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Είναι κάτι που θεωρώ χρέος μου να το πράξω τώρα, την στιγμή που ο χώρος βρίσκεται συνολικά σε κρίση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης και συνέχισε:

«Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να καλέσω και εγώ από την πλευρά μου όλους και όλες που έχουν απογοητευτεί από την πολιτική, που έχουν αποτραβηχτεί, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας. Το ίδιο και όσους και όσες παρακολουθούν με ανησυχία, από την μια, την κυριαρχία της κυβέρνησης και με απογοήτευση, από την άλλη την απαξίωση της Αριστεράς».

«Η Νέα Αριστερά θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που αναλογεί σε μια ολόκληρη παράταξη, και αυτό θα κάνουμε. Να δώσουμε απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, να προσφέρουμε λύσεις, να ανοίξουμε νέους δρόμους», κατέληξε.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής απάντησε: «Θα το δούμε. Όλα στον καιρό τους».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.