Εβρος: Αικατερινη – Σωτηρια Σκουπα με 19440 μορια πρωτη των πρωτων στην Ιατρικη Σχολη του ΔΠΘ

Το όνειρο της Κατερίνας - Σωτηρίας Σκούπα από το Διδυμότειχο, έγινε πραγματικότητα!

Το όνειρο της Κατερίνας – Σωτηρίας Σκούπα από το Διδυμότειχο, έγινε πραγματικότητα! 

Κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης!! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pameevro.gr επιλογή της ήταν να διαγωνισθεί στις Πανελλήνιες εξετάσεις ως μαθήτρια του ΕΠΑΛ «Ευγένιος Ευγενίδης», να αφιερώσει το 100% των δυνατοτήτων της για το σκοπό αυτό, έχοντας δίπλα της την συμπαράσταση της οικογένειας της και την φροντίδα των καθηγητών που την προετοίμαζαν, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά όπως η ίδια χαρακτηρίζει, για όσους είχαν υψηλούς στόχους.

Χωρίς να αφήσει το άγχος να την καταβάλει ξεκίνησε την προετοιμασία από την Β Λυκείου όπου με πρόγραμμα και πίστη, κατάφερε να αριστεύσει δίνοντας στον εαυτό της την απίστευτη χαρά της ικανοποίησης, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά ότι αξίζει να προσπαθούν και ότι όλοι είναι ήρωες ασχέτως της επίτευξης των στόχων τους.

Δυο χρόνια προετοιμασίας αφοσίωσης γιατί η Ιατρική θέλει το άριστο, γιατί θέλει κι αυτή να ακολουθήσει την επιστήμη των γονιών της και γι’ αυτό έπρεπε να «ματώσει».

Και στις μέρες που η φόρτιση κατέβαλε τις δυνάμεις της έπαιρνε την δεύτερη μεγάλη αγάπη της το μπουζούκι και παίζοντας το αγαπημένο της τραγούδι «Αθήνα μου» έδιωχνε τα μαύρα σύννεφα που απειλούσαν την διάθεση της .

Η βαθμολογία την δικαίωσε: Μαθηματικά 19,8  – Ανατομία 19,8  – Υγιεινή 19,2 – Έκθεση 19,2. Σύνολο 19.440 μόρια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.