Ενταλμα συλληψης για οπαδο, που συμμετειχε στα επεισοδια της Νεας Φιλαδελφειας

Πρόκειται για οπαδό του Παναθηναϊκού

Ένταλμα σύλληψης και για ένα ακόμα άτομο που εμπλέκεται στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια εκδόθηκε από τον αρμόδιο ανακριτή και αναζητείται από την Αστυνομία.

Πρόκειται για οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος προδόθηκε από ανάρτηση που είχε κάνει στα social media στην οποία ανέφερε μόνος του ότι είχε συμμετάσχει στα επεισόδια.

Ο οπαδός του ΠΑΟ αναφερόταν από την αρχή στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ), στο πλαίσιο της προανάκρισης και παραδόθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο ταυτοποιήθηκε αργότερα και με βάση τα στοιχεία της Αστυνομίας εκδόθηκε χτες το βράδυ του ένταλμα σύλληψης, με βάση το οποίο αναζητείται.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για γνωστό χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Η έρευνα της ΥΑΒΑΧ συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκαν που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και κυρίως για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Καστουρή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.