Διακοπηκε το Ολυμπιακος-Παναθηναικος λογω επεισοδιων: Σοβαρος τραυματισμος αστυνομικου, χτυπηθηκε απο φωτοβολιδα

Διακόπηκε το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός του League Cup, λόγω επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς και δυνάμεις της αστυνομίας.

Επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο League Cup στο Βόλεϊ, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία άγνωστοι δράστες εκτόξευσαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Δείτε εδώ τις εξελίξεις.

Αναφέρεται πως περίπου 150 άτομα πέταξαν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπάθησαν να τους περιορίσουν κάνοντας χρήση χημικών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός στον μηρό, απο ρίψη φωτοβολίδας, και χρειάστηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο αντρας των ΜΑΤ είναι σε σοβαρη κατασταση, καθώς η φωτοβολίδα φαίνεται πως τον χτύπησε σε κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στην εντατική.

Βέβαια τα δακρυγόνα πέρασαν και μέσα στο κλειστό αθλητικό κέντρο με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν αν συνεχίσουν τον αγώνα και ο διαιτητής να αναγκαστεί να διακόψει την αναμέτρηση. Σημειώνεται πως σχεδόν όλοι όσοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από τις κερκίδες, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το γήπεδο λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε οριστική διακοπή του ντέρμπι

Οι διαιτητές είπαν ότι θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να ελέγχουν την ατμόσφαιρα και σε περίπτωση που είναι καλή και καθαρή, θα υπάρξει συνέχεια στην αγωνιστική δράση. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε να διακοπεί η αναμέτρηση, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης τόνισε ότι τα επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο, οπότε ο αγώνας θα συνεχιστεί κανονικά.

Σε αναμονή για την συνέχεια

Οι φίλαθλοι αρχικά πέρασαν εκτός γηπέδου για να μην εισπνέουν τα χημικά που είχαν περάσει εντός του κλειστού, όμως τα επεισόδια βρίσκονταν σε εξέλιξη και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική ακόμα και έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», γι’ αυτό πέρασαν ξανά στις θέσεις τους μετά από υποδείξεις.

Οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν καταλάβει ποιος ήταν ο λόγος της διακοπής του αγώνα, με αποτέλεσμα να περιμένουν στα αποδυτήρια και την φυσούνα. Το θετικό είναι πως το κλίμα είναι καλό ανάμεσα σε παίκτες και αξιωματούχους των δύο ομάδων, οι οποίοι προσπαθούν να δουν εάν θα συνεχιστεί ο αγώνας ή όχι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.