Ζωντανη στη μνημη η μαχη των Οχυρων (+ Gallery)

Για ακόμα μια φορά αναβίωσε στη Νυμφαία η μάχη των υπερασπιστών του οχυρού απέναντι στον Γερμανό εισβολέα

Για ακόμη μια φορά Κομοτηναίοι και όχι μόνο με σύμμαχο τον καλό καιρό τίμησαν την 76η επέτειο της μάχης των οχυρών και της ηρωικής αντίστασης απέναντι στη Γερμανική εισβολή την Κυριακή 9 Απριλίου στο οχυρό της Νυμφαίας.
 
Για μια ακόμα φορά πολίτες, στρατιωτική αλλά και πολιτική ηγεσία τίμησαν τους επτά Έλληνες στρατιώτες που έπεσαν για την υπεράσπιση της πατρίδας, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους να πληρώσουν βαρύ τίμημα για αυτό το κομμάτι Ελληνικής γης.
 
Στεφάνι κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο Διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, μέλη στρατιωτικών και  άλλων οργανώσεων, καθώς και βουλευτές της Ροδόπης και όχι μόνο.
 
 
Τα όσα συνέβησαν κατά τη μάχη του οχυρού της Νυμφαίας εξιστόρησε ο Διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου
 
 
 
 
Την ικανοποίησή του για την παρουσία του κοινού εξέφρασε από την πλευρά του ο Διοικητής του 4ου Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.