Ζηταει αμεση ληψη αποφασεων ο Ιατρικος Συλλογος Εβρου

Στηρίζει την προσπάθεια όλων των τοπικών φορέων

Την προσπάθεια φορέων και συλλόγων υποστηρίζει και ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου για το ζήτημα των διακινητών στην Εγνατία Οδό, ένα θέμα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό όλη την περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο ΙΣΕ στηρίζει τις μαζικές αντιδράσεις φορέων και κατοίκων της περιοχής, υπογραμμίζοντας πως η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής, επιβάλλει επιτακτικά την άμεση λήψη στοχευμένων και ουσιαστικών αποφάσεων και δράσεων.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, στηρίζει τις μαζικές αντιδράσεις των φορέων και κατοίκων της ακριτικής περιοχής μας, σχετικά με την άμεση αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθροδιακίνησης και της επικίνδυνης κυκλοφορίας οχημάτων διακινητών τόσο σε οικισμούς όσο και στην Εγνατία οδό.

Η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής ως το υπέρτατο αγαθό, επιβάλλει επιτακτικά την άμεση λήψη στοχευμένων  και ουσιαστικών αποφάσεων  και δράσεων, από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς για την αντιμετώπιση του φαινομένου σε όλο του το φάσμα.

Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος είναι πολύτιμος και η καθυστέρηση υλοποίησης των αποφάσεων, μπορεί να κοστίσει επιπλέον ανθρώπινες ζωές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.