Ζευγαρι μαζευει χρηματα για να μην… ξαναπαιξει το «Last Christmas» των Wham

Ξεκίνησαν διαδικτυακό έρανο

Είναι για πολλούς το αγαπημένο κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Ο λόγος για το «Last Christmas» των Wham, το οποίο ένα ζευγάρι το μισεί τόσο πολύ, που σκοπεύει να το «εξαφανίσει».

Ο 50χρονος Tomas και η 33χρονη σύζυγός του Hannah παραδέχτηκαν ότι μισούν τόσο πολύ το κλασικό κομμάτι που έγραψε ο George Michael, για αυτό θέλουν να βεβαιωθούν τόσο οι ίδιοι όσο και άλλοι ότι δεν θα χρειαστεί να το ακούσουν ποτέ ξανά.

Η Hannah δήλωσε ότι το μίσος της για το τραγούδι ξεκίνησε πριν από 13 χρόνια, όταν δούλευε σε ένα καφέ στην Οξφόρδη, όπου το αφεντικό έπαιζε το τραγούδι σε επανάληψη. Την περασμένη εορταστική περίοδο μιλούσε σε φίλους της για το πόσο πολύ το αντιπαθούσε, ακόμα και πόσα θα πλήρωνε για να μην το ξανακούσει ποτέ, εμπνέοντας τον φετινό διαδικτυακό έρανο.

Μέχρι στιγμής, 327 άνθρωποι έχουν υποσχεθεί 62.100 δολάρια (51.547 λίρες), αλλά φαίνεται ότι οι Hannah και Tomas έχουν μπροστά τους ένα έργο μαμούθ.

Τα δικαιώματα ανήκουν σήμερα στην Warner Chappell Music UK και η αξία τους εκτιμάται μεταξύ 15 και 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ζευγάρι έχει θέσει ως στόχο τα 15 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία πιστεύουν ότι θα τους οδηγήσουν στο επόμενο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την δισκογραφική εταιρεία.

Αν το όνειρό τους γίνει πραγματικότητα, θα πετάξουν την κύρια ηχογράφηση σε έναν φινλανδικό χώρο πυρηνικών αποβλήτων, όπου θα «αναπαυθεί» για τουλάχιστον δύο εκατομμύρια χρόνια, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Δεν μισούν τους Wham αλλά το τραγούδι

«Λυπάμαι, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Δεν μισούμε τους Wham, αλλά μισούμε αυτό το τραγούδι», διευκρίνισε το ζευγάρι.

«Είναι επειδή παίζεται 5.000 φορές την ημέρα, αλλά αισθανθήκαμε ότι κάτι έπρεπε να γίνει για να στηρίξουμε τους ανθρώπους που υποφέρουν όπως εμείς» σημείωσαν μεταξύ των άλλων, εκφράζοντας την άποψη ότι «Το 50% θυμώνει πραγματικά και το 50% χαίρεται πραγματικά. Κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να λατρεύουν να ακούνε το τραγούδι 500 φορές την ημέρα. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι οι εχθροί μας».

Επίσης, είπαν ότι υπάρχουν ακόμα χειρότερα τραγούδια, που κατά τη γνώμη τους θα έπρεπε να αφαιρεθούν πριν από το συγκεκριμένο, όπως το All I Want For Christmas της Mariah Carey, το οποίο ανέφεραν ως παράδειγμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.