Ζευγαρι κλεφτων διερρηξε ΙΧ στη Δραμα

Αφαίρεσαν τσάντα με 900 ευρώ και κόσμημα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 14 Απριλίου το πρωί, σε χωριό της Δράμας.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δύο άτομα, ένας 30χρονος και μίας 30χρονη, σε βάρος των  σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Ειδικότερα, οι δράστες, το πρωί της 14 Απριλίου, διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον Αρκαδικό Δράμας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, ένα κόσμημα και διάφορα έγγραφα και κλειδιά.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί ενήργησαν επιστάμενες έρευνες κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν όλο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και το κόσμημα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.