Υποτροφια σε εναν αριστευσαντα των Πανελλαδικων οικονομικα αδυναμο συμπολιτη μας

Προσφέρει ο Δήμος Κομοτηνής από τη δωρεά εν ζωή του Φώτη Πολυζόπουλου

Υποτροφία σε έναν αριστεύσαντα κατά τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις δημότη της πόλης μας, θα προσφέρει ο Δήμος Κομοτηνής από τη δωρεά εν ζωή του Φώτη Πολυζόπουλου.
 
Σύμφωνα με την επίσημη προκήρυξη του Δήμου Κομοτηνής το εφάπαξ βοήθημα που θα λάβει ένας οικονομικά αδύναμος δημότης μας που πέτυχε την εισαγωγή του σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας πετυχαίνοντας βαθμό μεγαλύτερο του 18,1 , το ύψος αυτού θα είναι ανάλογο με τους τόκους που θα προέλθουν από την ετήσια προθεσμιακή κατάθεση του κεφαλαίου και θα καταβάλλεται έως το τέλος των νομίμων σπουδών, προσκομίζοντας κάθε χρόνο την σχετική βεβαίωση σπουδών.

Δικαιολογητικά 

Οι ενδιαφερόμενοι για την απονομή της υποτροφίας θα πρέπει να υποβάλουν, στο Δήμο Κομοτηνής εντός σαράντα πέντε ημερών από τη τελευταία δημοσίευση της παρούσης, τα εξής δικαιολογητικά:
 
1) Αίτηση με πλήρη στοιχεία
2) Πιστοποιητικό από το οποίο να προκύπτει ότι είναι Δημότες Κομοτηνής (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, πιστοποιητικό γεννήσεως κλπ)
3) Πλήρες αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (αναζητείται αυτεπαγγέλτως από την Υπηρεσία)
4) Βεβαίωση απ’ την οποία να προκύπτει ο βαθμός πρόσβασης που απέσπασαν, κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2016.
5) Εκκαθαριστικό σημείωμα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. (πρωτότυπο ή επικυρωμένο αντίγραφο) για το οικογενειακό και ατομικό φορολογητέο εισόδημα του οικονομικού έτους 2015, καθώς και αντίγραφο του εντύπου Ε9.
6) Κάθε άλλο στοιχείο που κατά τη κρίση τους ενισχύει την υποψηφιότητά τους (π.χ. Βεβαίωση παράλληλης φοίτησης των αδελφών τους, στοιχεία σχετικά με την οικονομική-οικογενειακή τους κατάσταση κλπ).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.