Υποστηριξη υποψηφιων των Πανελλαδικων απο το ΚΕΣΥ Ροδοπης

Για την αντιμετώπιση της πίεσης από τις επικείμενες εξετάσεις

Τη δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης παρέχει το ΚΕΣΥ Ροδόπης στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων τη φετινή σχολική χρονιά, με στόχο την αντιμετώπιση τυχόν ψυχολογικών προβλημάτων που προέρχονται από την πίεση των επικείμενων εξετάσεων.

Η διαδικασία υποστήριξης είναι η ακόλουθη: οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν για τα παιδιά τους αίτημα,  τηλεφωνικά ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ορίζεται ραντεβού υποστήριξης. Στην σελίδα στο fb «ΚΕΣΥ Ροδόπης – Επαγγελματικός Προσανατολισμός» μπορούν επίσης οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν μήνυμα.

Στη συνέχεια το αρμόδιο μέλος ΕΕΠ ή εκπαιδευτικός του ΚΕΣΥ, ή η Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο. Η υποστήριξη γίνεται εξ αποστάσεως τηλεφωνικά ή μέσω Skype. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης μέσω πλατφόρμας webex. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα και δια ζώσης υποστήριξη με τη χρήση των self-test.

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων το ωράριο της υπηρεσίας μπορεί να τροποποιηθεί μέχρι 19.00 σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των ΚΕΣΥ (ΦΕΚ 5614/Β΄/2018).

Η ιστοσελίδα του ΚΕΣΥ Ροδόπης ενημερώνεται καθημερινά με νέα και επίκαιρες ανακοινώσεις. Επίσης έχει αναρτηθεί παιδαγωγικό υλικό, οδηγίες για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς και υπερσύνδεσμοι άλλων φορέων.

Info

Τα στοιχεία επικοινωνίας του ΚΕΣΥ Ροδόπης

1. Ταχ. δ/νση ΚΕΣΥ Ροδόπης : Μάρκου Μπότσαρη 1, Κομοτηνή

69132

2. Email: [email protected]

3. Τηλέφωνο : 2531081288

4. Η Δ/νση της αίθουσας στο webex https://minedu-secondary2.webex.com/meet/elepapadak

5. fb “ΚΕΣΥ Ροδόπης – Επαγγελματικός Προσανατολισμός”

6. ιστοσελίδα: (https://keddy-rodopis.webnode.gr/)

7. Skype: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.