Υπεροχα κατοικιδια… των Δημοτικων υπαλληλων της Ροδοπης

Μια άλλη πλευρά τους έδειξαν οι εργαζόμενοι στους Δήμους της Ροδόπης στο πλαίσιο έκθεσης

Μέχρι σήμερα το βράδυ συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, με στόχο την αποτύπωση του ξεχωριστού δεσίματος του ανθρώπου με το κατοικίδιό του, που λαμβάνει χώρα στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου.

Μέσα από την έκθεση, την Καλλιτεχνική επιμέλεια της οποίας είχε ο Γιάννης Τεπετσικλής, και στην οποία πρωτεργάτες ήταν η κ. Φωτεινή Αντωνιάδου και η κ. Ελένη Καλίτση, οι εργαζόμενοι στους Δήμους Αρριανών, Ιάσμου, Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών εξέθεσαν μια άλλη πλευρά του εαυτού τους, μαζί με τα αγαπημένα τους ζωάκια σε στιγμές ξεκούρασης, διασκέδασης και ξενοιασιάς.

Μέσα από αυτή την έκθεση ο σύλλογος θέλησε να δείξει μια διαφορετική όψη των εργαζομένων του Δήμου, δείχνοντας πως τα κατοικίδια εμπλουτίζουν τα συναισθήματά μας, μας μαθαίνουν να είμαστε πιο δοτικοί, πιο ευαίσθητοι και, κυρίως, να αγαπάμε χωρίς ιδιοτέλεια.

Για αυτό άλλωστε ένα μέρος της έκθεσης ήταν αφιερωμένο σε αδέσποτα που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Κυνοκομείο, και τα οποία είναι διαθέσιμα για υιοθεσία. Μάλιστα ένα εξ αυτών υιοθετήθηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, δείχνοντας πως ο συνδυασμός των δράσεων αυτών έχει και απτά αποτελέσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.