Υπαλληλος του δημου Αλεξανδρουπολης κατερρευσε εν ωρα εργασιας στον αυλειο χωρο του ΠΓΝΑ

Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από εγκεφαλικό

Κρίσιμες είναι οι ώρες για έναν 61χρονο υπάλληλο του δήμου Αλεξανδρούπολης όταν κατέρρευσε εν ώρα εργασίας στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο, πρόκειται για έναν υπάλληλο στον τομέα της καθαριότητας ο οποίος την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και ενώ βρισκόταν στο απορριμματοφόρο έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από το σκαλοπάτι του οχήματος στο έδαφος.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι ενώ ο 61χρονος κατέρρευσε στον χώρο του ΠΓΝΑ, 100 μέτρα περίπου από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, περίμεναν 15λεπτά να έρθει το ασθενοφόρο από την Αλεξανδρούπολη!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ενδεχομένως πολύτιμος χρόνος καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού ο υπάλληλος του δήμου έπαθε εγκεφαλικό.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του, ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΑ και δίνει μάχη για την ζωή του.

Πηγή: e-evros.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.