Ξεστολισαν το δεντρο των ευχων τους οι Θυγατερες της Πηνελοπης

Με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Προσφοράς και Αγάπης ξεστόλισαν, για ακόμα μια χρονιά, οι Θυγατέρες της Πηνελόπης, Νηρηίδες ch.423 Κομοτηνής, σε μια  διαφορετική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής.

Παρά το βροχερό πρωϊνό τις καρδιές των συμμετεχόντων ζέστανε η αξία της προσφοράς, με πολλούς συμπολίτες μας να περνούν από το δέντρο, και να αγοράζουν ένα από τα χειροποίητα στολίδια που έφτιαξαν τα μέλη του συλλόγου, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού και την κάλυψη των αναγκών της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται για 8η χρονιά, σημείωσε η πρόεδρος κ. Φελίνα Καζάκου, και αυτή τη φορά μετακινήθηκαν από το συνηθισμένο χώρο διεξαγωγής, στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, σε ένα πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Οι θυγατέρες της Πηνελόπης θέλησαν να συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην ενίσχυση της χριστουγεννιάτικης και εορταστικής ατμόσφαιρας, ενώ παράλληλα ήθελαν να προσφέρουν ένα δώρο αγάπης, συμβάλλοντας με τον δικό τους τρόπο στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Σε αυτή την προσπάθεια ήταν πολύ θετικές τόσο η Διευθύντρια της Κλινικής, όσο και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, για αυτό το δώρο αγάπης και προσφοράς, με την κ. Καζάκου να ευχαριστεί όλα τα μέλη του Σωματείου που συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί το bazaar και να εύχεται, καλές γιορτές, με υγεία, αισιοδοξία και ό,τι καλύτερο στις οικογένειες όλων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.