Ξεπερασε το 90% η συμμετοχη στις εκλογες της Ενωσης Αστυνομικων Υπαλληλων Ροδοπης

Ψήφος εμπιστοσύνης στη Σταυρούλα Τζατζανά και την Ενωτική Ανεξάρτητη Κίνηση Αστυνομικών Ροδόπης

Τις πρώτες πρωινές της Κυριακής ώρες ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπρόσωπων στην Π.ΟΑΣ.Υ., Εξελεγκτικής Επιτροπής, Συμβουλίου μεταθέσεων και Επιτροπής Γυναικών στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης. Οι εκλογές διεξήχθησαν στις 29 και 30 Μαΐου και η συμμετοχή σε αυτές ξεπέρασε το 90% αφού από τα 432 εγγεγραμμένα μέλη της ΕΥΑΣ ψήφισαν τα 405. 

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΑΥΡ

Συγκεκριμένα για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου η «Ενωτική Ανεξάρτητη Κίνηση Αστυνομικών Ροδόπης» (ΕΑΚΑΡ) έλαβε 275 ψήφους και 6 έδρες και η «Αδέσμευτη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών ν. Ροδόπης» (ΑΣΚΑΡ) 114 ψήφους καταλαμβάνοντας 3 έδρες. Από την ΕΑΚΑΡ τις έδρες ως τακτικά μέλη καταλαμβάνουν οι κ.κ. Σταυρούλα Τζατζανά με 220 ψήφους, Νικόλας Κουμανίδης με 166 ψήφους, Λαμπρινή Δομβρίδου με 122 ψήφους, Παναγιώτης Χατζηδημητρίου με 118, Κωνσταντίνος Καζάκος με 104 και Βασίλειος Καρταλάκης με 101 ψήφους και από την ΑΣΚΑΡ τις έδρες καταλαμβάνουν οι: Ευστάθιος Κατρανίδης με 98 ψήφους, Ηλίας Τσουλουβής με 77 και Γεώργιος Παπαγεωργίου με 73 ψήφους.
 
Ως αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ εκλέγονται οι κ.κ.Σταυρούλα Τζατζανα, Νικόλαος Κουμανίδης, Παναγιώτης Χατζηδημητρίου Λαμπρινή Δομβρίδου και Βασίλειος Καρταλάκης από την ΕΑΚΑΡ και οι Ευστάθιος Κατρανίδης, Ιωάννης Πατρίδης και Παναγιώτης Μαχαιρίδης ως τακτικά μέλη από την ΑΣΚΑΡ.
 
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται ως τακτικά μέλη οι Χρήστος Αβραμίδης και Δημήτριος Νεστορίδης από την ΕΑΚΑΡ και Βασίλειος Γκαϊντατζής από την ΑΣΚΑΡ. Στο Συμβούλιο μεταθέσεων εκλέχθηκε ο Βασίλειος Καρταλάκης από την ΕΑΚΑΡ με 132 ψήφους και στην Επιτροπή Γυναικών οι Λαμπρινή Δομβρίδου, Σπυριδούλα Ιορδανίδου και Αγγελική Βασιλούδη από την ΕΑΚΑΡ. 

Σταυρούλα Τζατζανά «Είναι και πάλι ώρα για έργο»

Μετά τη σύνταξη του επίσημου πρακτικού ψηφοφορίας από τον δικαστικό αντιπρόσωπο η κ. Σταυρούλα Τζατζανά με ανάρτηση της σε κοινωνικό δίκτυο, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Ανεξάρτητη Κίνηση Αστυνομικών Ροδόπης» ευχαρίστησε «όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που στήριξαν με την ψήφο τους το έργο των υποψηφίων και μας τίμησαν δίνοντάς μας ξεκάθαρη εντολή, που ξεπέρασε σε ποσοστά το 70%, να συνεχίσουμε το έργο μας στην προάσπιση και διεκδίκηση των αιτημάτων του κλάδου μας» επισημαίνοντας:
 
«Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να φανούμε και πάλι αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας ανανέωσαν με την πρόσφατη εντολή τους. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που συμμετείχαν ως υποψήφιοι/ ες στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Να τους συγχαρώ για τον αγώνα, την παρουσία τους και την συνδικαλιστική τους δράση. Συνεχίζουμε ενωμένοι πιστεύοντας ακράδαντα ότι μαζί μπορούμε! Είναι και πάλι ώρα για έργο, οι προκλήσεις είναι μπροστά μας κι εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αγωνιστούμε σθεναρά και να τις αντιμετωπίσουμε επιτυχώς, όπως κάναμε μέχρι τώρα. Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.