«Ξεκινω τη νεα μου ζωη…δινοντας ζωη»

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων "Δύναμη Ψυχής" και ΑΜΚΕ "Συνάψεις" παρουσιάζουν τη νέα τους δράση

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων «Δύναμη Ψυχής» και η ΑΜΚΕ “Συνάψεις” πρόκειται να παρουσιάσουν τη δράση «Ξεκινώ τη νέα μου ζωή…δίνοντας ζωή» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 6ου κύκλου του προγράμματος «Σημεία Στήριξης».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023, στις 10:00 π.μ., στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής «Τσανάκλειο Μέγαρο».

Η δράση “Ξεκινώ τη νέα μου ζωή…δίνοντας ζωή” στοχεύει στην ενημέρωση νέων φοιτητών σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών κατά την είσοδό τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μέσω της διαδικασίας εγγραφής τους. Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει στην αύξηση του αριθμού των εθελοντών μυελού των οστών στην ηλικία 18-25 στην Ελλάδα. Η πρώτη φάση υλοποίησης της δράσης θα πραγματοποιηθεί πιλοτικά σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Η δράση χρηματοδοτείται από τον 6ο κύκλο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης” και συμμετέχουν το John S. Latsis Public Benefit Foundation, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada και το Athina I. Martinou Foundation . Το νέο κύκλο του προγράμματος συντονίζει το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.