Ξεκινησε η υποβολη αιτησεων για προσληψη ωρομισθιων στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ της χωρας

Τα «πτυχία» που αναζητούνται στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Κομοτηνής

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομισθίων Εκπαιδευτών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. έτους κατάρτισης 2018-2019
        
Ξεκίνησε τη Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την κάλυψη θέσεων ωρομίσθιων εκπαιδευτών στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ όλης της χώρας.
 
Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://a2.oaed.gr/pegasus με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους Εκπαιδευτές.
 
Για το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Κομοτηνής αναζητούνται εκπαιδευτικοί με τους εξής τίτλους σπουδών: 

ΠΕ-Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΤΕΙ) 

ΠΕ-Πτυχίο Ψυχολογίας ή ΦΠΨ, ΠΕ-Πτυχίο Διατροφής Διαιτολογίας, ΠΕ04 Πτυχίο Φυσικού, ΠΕ04-Πτυχίο Χημικού, ΠΕ04-Πτυχίο Βιολόγου, ΠΕ08-Καλών Τεχνών, ΠΕ60-Νηπιαγωγοί, ΠΕ78-Πτυχίο Νομικής ή Πολιτικών Επιστημών, ΠΕ79 Μουσικής Επιστήμης, ΠΕ80-Οικονομίας(ΕΚ), ΠΕ85-Πτυχίο Χημικού Μηχανικού, ΠΕ86- Πληροφορικής(ΕΚ), ΠΕ87-Πτυχίο Φαρμακοποιού, ΠΕ87-Πτυχίο Ιατρού, ΠΕ87- Νοσηλευτικής(ΕΕ), ΠΕ87-Πτυχίο Φυσιοθεραπευτή, ΠΕ87- Πτυχίο Αισθητικής, ΠΕ87- Πτυχίο Βρεφονηπιοκόμων. 

ΤΕ-Πτυχιούχοι ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου 

ΤΕ01.20-Πτυχίο Αισθητικής, ΤΕ01.30-Πτυχίο Βοηθοί Παιδοκόμοι Βρεφονηπιοκόμοι. 

Αίτηση 

Να σημειωθεί ότι κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση μόνο για τα ΙΕΚ της Περιφέρειας Αττικής ή για το/τα ΙΕΚ μίας και μόνον Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Ηλεκτρονικά την Αίτησή τους, επιλέγοντας το ΙΕΚ 1ης προτίμησής τους, στο οποίο απαραίτητα πρέπει να προκηρύσσεται, είτε ο Ενοποιημένος Κλάδος (ΕΚ) στον οποίο ανήκουν, είτε η Ενοποιημένη Ειδικότητα (ΕΕ) είτε ο τίτλος πτυχίου τον οποίο κατέχουν. Η εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη ηλεκτρονική αίτηση, φέρει αριθμό πρωτοκόλλου ηλεκτρονικής υποβολής, ο οποίος υποχρεωτικά θα αναγράφεται στο φάκελο αποστολής στα στοιχεία του αποστολέα. Ο φάκελος αποστολής με την αίτηση και τα δικαιολογητικά του υποψηφίου, υποβάλλονται από τον υποψήφιο στο ΙΕΚ 1ης προτίμησής του, άλλως αποστέλλονται ταχυδρομικώς συστημένα ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, στο ΙΕΚ 1ης προτίμησης του υποψηφίου (η ταχυδρομική απόδειξη φυλάσσεται από τον υποψήφιο μέχρι την ανάρτηση των Πινάκων κατάταξης). Η υποβολή ή η αποστολή φακέλου δικαιολογητικών είναι δυνατή έως και τη Δευτέρα 10- 09-2018.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περαιτέρω πληροφορίες στην Προκήρυξη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.