Ξεκινησε η αιμοδοσια της Ενωσης Αστυνομικων Υπαλληλων Ροδοπης

Μέλη της Ένωσης και όχι μόνο καλούνται να δώσουν το δώρο της ζωής, με τις μονάδες αίματος να προσφέρονται στο Σύλλογο Δύναμη Ψυχής

Ξεκίνησε, με την προσέλευση να είναι ικανοποιητική, η εθελοντική αιμοδοσία που προγραμμάτισε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν από την αιμοδοσία, η οποία θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα, μέχρι και την Παρασκευή, και στην οποία μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί και όχι μόνο μέλη της Ένωσης, θα προσφερθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και φίλων Νομού Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής».

Αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την κίνηση, σημείωσε η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταυρούλα Τζατζανά, θέλοντας να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους συμπολίτες μας που με πραγματική δύναμη ψυχής δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα ενάντια στην σκληρή αυτή νόσο.

Τα μέλη τους, σημείωσε, ήταν πάντα αρωγοί, μέσα από την τράπεζα αίματος που έχουν δημιουργήσει, τόσο στην περιοχή μας, όσο και σε άλλα αιτήματα που τους είχαν κατατεθεί.

Φέτος όμως το ΔΣ, αποφάσισε οι μονάδες που θα δοθούν να παραχωρηθούν στη Δύναμη Ψυχής, ως μια πράξη αγάπης.

Παράλληλα έχουν πραγματοποιήσει, και προγραμματίσει, μια σειρά από δράσεις, στο πλαίσιο της έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης τους προς την κοινωνία, καθώς όπως τόνισε η κ. Τζατζανά, ο Έλληνας αστυνομικός αποδεικνύει έμπρακτα καθημερινά, την αγάπη του προς τους συνανθρώπους και τους πολίτες του.

«Το εφαλτήριο της επιλογής από όλους μας να ασκήσουμε αυτό το λειτούργημα, είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο, δίνοντας και την ίδια μας τη ζωή για να προστατέψουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας» τόνισε η κ. Τζατζανά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.