Ξεκινησαν οι εγγραφες στις κατασκηνωσεις της ΙΜΜΚ

Τέσσερις οι κατασκηνωτικές περίοδοι

Ανοίγουν τις πόρτες τους και φέτος το Καλοκαίρι οι νέες κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στην περιοχή του Κρυονερίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΙΜΜΚ οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν στις νέες σύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Κρυονερίου Προσκυνητών.

«Σε ένα ειδυλλιακό, παραθαλάσσιο τοπίο τα παιδιά, με την φροντίδα και την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών και των κυριών που διακονούν στις Εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν,  να αποκτήσουν νέους φίλους, να εξασφαλίσουν μια ευχάριστη και αρμονική κοινωνική συμβίωση και να γνωρίσουν την ομορφιά και το νόημα της χριστιανικής ζωής» αναφέρει η ανακοίνωση.

Τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τέσσερις Κατασκηνωτικές Περίοδοι ως εξής:

  • Από 1 έως 8 Ιουλίου, για κορίτσια από Γ΄ έως Στ΄ τάξεως Δημοτικού
  •  Από 8 έως 15 Ιουλίου για κορίτσια από Α’ τάξεως Γυμνασίου έως Β’ τάξεως Λυκείου
  • Από 15 έως 22 Ιουλίου για αγόρια από Γ’ έως Στ’ τάξεως Δημοτικού
  • Από 22 έως 29 Ιουλίου για αγόρια από Α’ τάξεως Γυμνασίου έως Β’ τάξεως Λυκείου

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 25 Ιουνίου.

«Η αγάπη μας για τα παιδιά, το υψηλό αίσθημα ευθύνης και η εμπειρία τόσων ετών αποτελούν εχέγγυο για την ασφαλή και ευχάριστη διαμονή των παιδιών στις κατασκηνώσεις μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΙΜΜΚ (κ. Χρήστος Οικονόμου και κ. Κυριακή Δερμεντζόγλου, Σισμάνογλου 18, τηλ. 2531022642) και στους Εφημέριους των Ενοριών τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.