Ξεκινησαν οι εμβολιασμοι στο Κεντρο Υγειας Σαπων

Αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να λειτουργήσει το Εμβολιαστικό Κέντρο στον Ίασμο

Έναρξη εμβολιασμών και για το Αστυνομικό προσωπικό της Ροδόπης

 
 
Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί ηλικιωμένων και στις Σάπες, με τους πρώτους εμβολιασθέντες να προσέρχονται ώστε να πραγματοποιήσουν την πρώτη από τις δύο δόσεις του εμβολίου στο Κέντρο Υγείας Σαπών «Γιώργος Γεννηματάς».
 
Με αυτό τον τρόπο ανοίγει ο εμβολιασμός και εκτός Κομοτηνής, με επιπλέον Εμβολιαστικά Κέντρα να συνεχίζουν να ανοίγουν και σε άλλες περιοχές της Ροδόπης.
 
Ήδη ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, με ανακοίνωσή του, σημείωσε πως αναμένεται σύντομα να λειτουργήσει το εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου.
 
Όπως ανέφερε, «ξεκινά πλέον, με την σταδιακή χαλάρωση των μέτρων, μια καινούρια εποχή για τη χώρα και το δήμο, με όλους να επανέρχονται σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς».
 
Αφού προέτρεψε τους συμπολίτες του να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα με ευλαβικότητα και προσοχή, ο δήμαρχος σημείωσε πως πιθανότατα από το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και στο ΚΥ Ιάσμου.
 

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και στους αστυνομικούς

 
Την Τετάρτη ξεκίνησαν και οι εμβολιασμοί του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ροδόπης, όπως ενημέρωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Σταυρούλα Τζατζανά.
 
Ανοίγοντας τον κύκλο των εμβολιασμών, η κ. Τζατζανά ευχαρίστησε και συνεχάρη τους/ις γιατρούς, τους/ις νοσηλευτές/τριες , τη Διοίκηση και γενικά όλο το προσωπικό του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής για την μεγάλη συνεισφορά τους, στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του covid-19, την άψογη επαγγελματική και φιλική συμπεριφορά τους.
 
Ευχήθηκε δε ο δρόμος προς τη λευτεριά να είναι σύντομος για να ανθίσει ξανά η ελπίδα και το χαμόγελο για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.