Ξεκινησαν οι αιτησεις των μελισσοκομων για ενταξη στο προγραμμα βελτιωσης των συνθηκων παραγωγης και εμποριας των προιοντων της μελισσοκομιας

Έως τις 14 Ιουνίου οι αιτήσεις

Μέχρι τις 14 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι να υποβάλλουν αιτήσεις για την ένταξή τους στο Πρόγραμμα  για τη βελτίωση των συνθηκών Παραγωγής και Εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας έτους 2017, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της ΠΑΜΘ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν την αίτησή τους είτε στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων όπου υπάγονται είτε στο Κέντρο Μελισσοκομίας.
 
Η πρόσκληση αφορά δύο δράσεις, τη δράση «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και τη δράση «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας». Η Αίτηση – Δήλωση είναι κοινή για τις δύο δράσεις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν, εφόσον το επιθυμούν, την ένταξή τους ταυτόχρονα και στις δύο δράσεις.
 
Να σημειωθεί ότι η Αίτηση – Δήλωση είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της Περιφέρειας www.pamth.gov.gr (βασικό μενού: Ενημέρωση, κατηγορία: Γραφείο Τύπου και στο μενού Ενημέρωση Πολιτών, κατηγορία: Νέα Διευθύνσεων, καρτέλα: Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής – Ανακοινώσεις).
 
Info
Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στις  Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων που υπάγονται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.