Ξεκινησαν οι αιτησεις για το ΔΙΕΚ του Νοσοκομειου Κομοτηνης

30 οι καταρτιζόμενοι τη φετινή χρονιά

30 θα είναι οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ-Νοσοκομείου Κομοτηνής της ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας για το εκπαιδευτικό έτος 2016-2016 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Σισμανογλείου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση επιλογής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ του Γ.Ν. Κομοτηνής έως 15 Σεπτεμβρίου και από 9 00 πμ έως 14 00 μμ. 

Τα δικαιολογητικά 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την επιλογή των υποψηφίων καταρτιζομένων αποτελούν τα ακόλουθα:
 
1. Σχετική αίτηση (από τη Γραμματεία της Σχολής) στην οποία θα αναγράφονται τα ονομαστικά στοιχεία, τα στοιχεία ταυτότητας, η διεύθυνση κατοικίας και το Α.Μ.Κ.Α του υποψηφίου.
2. Ο εκάστοτε προβλεπόμενος πρωτότυπος τίτλος σπουδών (Γ.Ε.Λ, ΕΠΑΛ, ΤΕΛ ή πτυχίο ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Β΄κύκλου), του οποίου θα εκδίδεται φωτοαντίγραφο με μέριμνα του Ι.Ε.Κ. για τη χρήση του στην επιλογή, και θα επιστρέφεται ο πρωτότυπος τίτλος στον υποψήφιο. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η προσκόμιση του πρωτότυπου τίτλου, θα προσκομίζεται είτε πρωτότυπο αποδεικτικό τίτλου σπουδών, που θα εκδίδεται από τη Σχολική Μονάδα αποφοίτησης του υποψηφίου και στο οποίο θα αναγράφεται ο τελικός βαθμός αποφοίτησης, είτε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο προβλέπεται από την ισχύουσα κατά περίπτωση νομοθεσία.
3. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο έγγραφο που προβλέπεται από την ισχύουσα κατά περίπτωση νομοθεσία ( φωτοτυπία)..
4. Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας, στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σε συγκεκριμένο επάγγελμα και ειδικότητα (σχετική με την ειδικότητα κατάρτισης), ή βεβαίωση Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένης επιτήδευσης από τον υποψήφιο.
5. Η απόδειξη της προϋπηρεσίας είναι στην αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου.
6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκειμένου για πολύτεκνο ή τρίτεκνο γονέα ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας ή μονογονεϊκής οικογένειας, με τους περιορισμούς που τίθενται από την ισχύουσα νομοθεσία.
7. Πιστοποιητικό γέννησης
8. Ειδικά για την εγγραφή αλλοδαπών υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε., εντός Ε.Ε. και ομογενών, αντί του δικαιολογητικού όπως ορίζεται στο σημείο iii, απαιτείται η κατάθεση διαβατηρίου ή ταυτότητας ομογενών καθώς και της άδειας παραμονής για τους υπηκόους χωρών εκτός Ε.Ε.. Σε περίπτωση μη αποφοίτησης από ελληνικό λύκειο ή ΣΕΚ, αντί του δικαιολογητικού όπως ορίζεται στο σημείο ii, απαιτείται η κατάθεση του ισότιμου πρωτότυπου τίτλου σπουδών, επίσημης μετάφρασης αυτού καθώς και της ισοτιμίας του, εκδοθέντων από δημόσια ελληνική υπηρεσία.
 
Επισημαίνεται ότι εάν κατά την ως άνω περίοδο υποβολής αιτήσεων προκύψει αριθμός μεγαλύτερος του προβλεπόμενου, τότε θα ακολουθήσει διαδικασία επιλογής και έκδοσης αποτελεσμάτων μετά από μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων.
 
Υπενθυμίζεται ακόμη ότι η φοίτηση είναι δωρεάν, τα εξάμηνα φοίτησης είναι τέσσερα και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης
 
Info
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2531351152 ή 2531351153

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.