Ξεκινα την λειτουργια του το εμβολιαστικο κεντρο στη Φιλλυρα

Την Δευτέρα 24 Μαΐου – Ανοιχτή η πλατφόρμα των ραντεβού

Το πρωί της Δευτέρας 24 Μαΐου ξενικά την λειτουργία του το εμβολιαστικό κέντρο στο Περιφερειακό Ιατρείο Φιλλύρας, μετά από πολύμηνες προσπάθειες της διοίκησης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δήμαρχος Αρριανών Ριτβάν Αμέτ κατόπιν επικοινωνίας με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος μετά από πέντε μήνες προσπαθειών «από την Δευτέρα 24 Μαΐου θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη χώρα μας κέντρο εμβολιασμού εντός Περιφερειακού Ιατρείου στον οικισμό της Φιλλύρας» ενώ όπως έκανε σαφές οι πολίτες μπορούν ήδη από την Δευτέρα 17 Μαίου, να κλείσουν τα ραντεβού τους μέσω της πλατφόρμας του συστήματος εμβολιασμών emvolio.gov.gr.

Ο Δήμαρχος Αρριανών απηύθυνε θερμές ευχαριστίες προς «τους βουλευτές μας, τον κ. Ιλχάν Αχμέτ και τον κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη για την συμβολή τους καθώς και τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικιλιά, που ικανοποίησε το αίτημά μας. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε από την πρώτη μέρα αυτής της περιόδου των πέντε μηνών».

«Την επόμενη περίοδο, οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν για την λειτουργία και άλλων εμβολιαστικών κέντρων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και στις άλλες τρείς δημοτικές ενότητες του Δήμου μας» κατέληξε ο ίδιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.