Ξανθη: Το κουταβι που εκλεψε την καρδια της πολης οταν σωθηκε απο τη φωτια

Το έχουν σώσει οι πυροσβέστες που είχε ξεσπάσει στο πρώην “Grammes Club”

Ολόκληρη η πόλη της Ξάνθης αγάπησε τη μικρή “Fire”, ένα γλυκύτατο μικρό κουτάβι που κατάφερε να σωθεί μέσα από τις φλόγες της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στο πρώην “Grammes Club” στην πόλη. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά, έσωσαν το κουτάβι που βρέθηκε εκεί.

Η αξιέπαινη διάσωση

Οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής αμέσως επικοινώνησαν με την φιλοζωική που ανέλαβε την περίθαλψη του ζώου. Το κουτάβι έφερε κάποια ελαφρά τραύματα και πλέον ψάχνει σπίτι για να την φιλοξενήσει.

Αναφορά στην αξιέπαινη πράξη της Πυροσβεστικής έκανε και ο δημοσιογράφος, Στάθης Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτησή του για το συμβάν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στην πυροσβεστική υπηρεσία της Ξάνθης, για την κατάσβεση της φωτιάς στο πρώην Grammes Club, αλλά και στην ευαισθησία που έδειξαν για την διάσωση ενός κουταβιού μόλις λίγων εβδομάδων, το οποίο διασώθηκε με ελαφρά τραύματα. Ειδοποιήθηκε και η φιλοζωική οργάνωση και ο μικρός τετράποδος θα έχει σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον». Η φιλοζωική οργάνωση «Αδεσποτούλια» Ξάνθης έκανε με τη σειρά της μια ανάρτηση προκειμένου να βρεθεί ένα σπίτι «Είμαι η Fire και αναζητώ φιλοξενία, ποιος μπορεί να με βοηθήσει; Το μόνο που χρειάζομαι από εσάς είναι φροντίδα και αγάπη. Τα υπόλοιπα θα τα καλύψει ο σύλλογος. Γιατί δεν με θέλετε;».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.