Ξανθη: Μπουκαραν με μαχαιρια και ληστεψαν χρηματα

Συνεχίζονται οι ληστείες στην γειτονική πόλη

Δεν έχουν σταματημό τα περιστατικά ληστειών, που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην Ξάνθη.

Το απόγευμα του Σαββάτου (29/4), σημειώθηκε μια νέα ληστεία σε σπίτι, με θύμα μια γυναίκα και δράστες έξι συνολικά άτομα, τα δύο εκ των οποίων με την απειλή μαχαιριών απέσπασαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η Αστυνομία συνέλαβε τους δύο δράστες, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν προχθές (30-4-2023) το απόγευμα, στην Εθνική οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, την 29-4-2023 το βράδυ, οι ανωτέρω δράστες ενεργώντας από κοινού με τέσσερις ακόμα άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, διέρρηξαν οικία ημεδαπής παθούσας στην Ξάνθη και με την απειλή μαχαιριών που έφεραν οι δύο εξ΄ αυτών, κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και έναν φορτιστή τηλεφώνου, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.