Βρεθηκε λεωφορειο για τη μεταφορα των μαθητων του Ειδικου Σχολειου, αναμενεται ο οδηγος

Ολοκληρώνει την προμήθεια δύο νέων λεωφορείων ο Δήμος Κομοτηνής, αγκάθι η εύρεση οδηγού

Έτοιμος να διαθέσει λεωφορείο για τη μεταφορά των μαθητών στο Ειδικό Σχολείο είναι ο Δήμος Κομοτηνής, μιας και ολοκληρώνεται η προμήθεια καινούριων λεωφορείων για αυτό το σκοπό, παρόλο που θα χρειαστεί παρέμβαση από την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης για την εξεύρεση οδηγού για αυτό.

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, απαντώντας σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μαρίνου Κωνσταντινίδη σχετικά με το θέμα της μεταφοράς, που αποτελεί αγκάθι για την λειτουργία του σχολείου.

Όπως τόνισε ο κ. Γκαράνης, η προμήθεια των αυτοκινήτων έχει γίνει, έχουν έρθει στο Δήμο και απομένουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, που σύντομα θα ολοκληρωθούν και ο Δήμος θα μπορεί να διαθέσει όχημα για αυτό τον σκοπό.

Όμως ενώ παλιότερα παραχωρούσε και οδηγό, πλέον δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, και έτσι ο οδηγός θα πρέπει να προσληφθεί μέσω της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε λίγες μέρες λοιπόν το όχημα θα είναι διαθέσιμο, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο οδηγός για να μπορέσει να γίνεται η μετακίνηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.