«Βραβειο Περιφερειακης Αριστειας Θρακη» στη Βεργινα

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η 5η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2017.
 
Πρόκειται για πρωτοβουλία – θεσμό του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση μεταποιητικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε σε 13 τομείς αριστείας.
 

Στην τελετή παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία και επαίνους,  η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης,  ο Τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Πρύτανης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθ. Περικλής Μήτκας, ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Τομέα Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος της Τράπεζας Eurobank κ. Αστέριος Ράπτης, ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κ. Νικόλαος Πέντζος, και ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης  
 
Ανάμεσα στους βραβευθέντες της τελετής συμπεριλαμβάνονταν και η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ η οποία μοιράστηκε με την Λάντσιον Μητ Έβρου και τη ΣΕΚΑΠ το «Βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Θράκη». Το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Γιάννης Σβήρκος Διευθυντής του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.