Βραβευτηκε απο τους συναδερφους του Φροντιστες για την προσφορα του ο Ανεστης Στρατιαδης

«Αυτό που εισέπραξα στα τόσα χρόνια της ενασχόλησης μου με το επάγγελμα, ήταν αγάπη και χαρά από τους μαθητές»

Για την προσφορά του τόσο στην εκπαίδευση όσο και για τον συνδικαλιστικό του ρόλο βραβεύτηκε, στην πρόσφατη εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Φροντιστών Θράκης, ο κ. Ανέστης Στρατιάδης.

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή, οι συνάδερφοί του τον τίμησαν για την 40χρονη πορεία του στον φροντιστηριακό κλάδο, αλλά και την προσφορά στον σύλλογο, του οποίου διετέλεσε δυο φορές πρόεδρος.

Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για την βράβευση αυτή, και ευχαρίστησε όλους τους συναδέρφους του για την κίνηση αυτή, και για τα καλά λόγια τόσο του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου, και του προέδρου της ΟΕΦΕ κ. Γιάννη Βαφειαδάκη που έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση της Κυριακής.

Απολογισμός 40 ετών

Κάνοντας έναν απολογισμό αυτών των ετών παρουσίας στον φροντιστηριακό χώρο, τόνισε πως έχουν την χαρά η δουλειά τους να μην είναι ένα απλό επάγγελμα, αλλά ένα λειτούργημα, μέσα από το οποίο έχουν επαφή με τους νέους.

«Σαν άνθρωποι μόνο να κερδίσουμε έχουμε, και πραγματικά τα παιδιά μας δίνουν ζωντάνια, μας δίνουν ζωή» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως ως καθηγητές τους προσπαθούν να τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

«Αυτό που εισέπραξα στα τόσα χρόνια της ενασχόλησης μου με το επάγγελμα, ήταν αγάπη και χαρά από τους μαθητές, και ικανοποίηση να βλέπω τα παιδιά να προκόβουν» τόνισε.

Προχωρά ο κλάδος των φροντιστηρίων

Βέβαια αυτά τα χρόνια ο κλάδος άλλαξε ριζικά, και έχουν εξελιχθεί σε πολύ πιο οργανωμένες επιχειρήσεις, με τις συνθήκες, ιδιαίτερα τελευταία ο κορωνοϊός, να τα υποχρεώνουν να οργανωθούν ακόμα καλύτερα για να συμπαρασταθούν στους μαθητές.

Άλλωστε στο μεταξύ έχουν εκσυγχρονιστεί, έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις, και ο κλάδος πάει προς το καλύτερο, με την κάθε επιχείρηση να βάζει τη δική της πινελιά προς όφελος πάντα των μαθητών.

«Ο κλάδος έχει προσφέρει πάρα πολλά, έχει ακόμα να προσφέρει περισσότερα, και οι συνάδερφοί μου είναι άξιοι άνθρωποι και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να πάνε καλύτερα και να πετύχουν τους στόχους τους» τόνισε.

Όσο για τον Σύλλογο Φροντιστών Θράκης, φροντίζουν να αντιπροσωπεύονται όλοι στο ΔΣ, με την συνεργασία να είναι πάντα αγαστή, και να υπάρχει συνεννόηση για να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Ο κ. Στρατιάδης βέβαια μπορεί να αποσύρεται από την επαγγελματική ζωή, αλλά θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στα κοινά, αλλά και στην Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, επιμένοντας και στη δράση κατά του Χρυσού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.